26 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Γιάννενα: Πατέρας και γιος αφέθηκαν ελεύθεροι για την άγρια επίθεση σε νεαρό αστυνομικό

Απολογήθηκαν στα Γιάννενα και αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Ο γιος είχε συλληφθεί αμέσως μετά το επεισόδιο και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία…

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά την απολογία τους σε ανακριτή και εισαγγελέα, οι δύο άνδρες,  πατέρας και γιος, που το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής (18-07-2021) χτύπησαν αστυνομικό ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας.

Ο 28χρονος είχε συλληφθεί αμέσως μετά το επεισόδιο και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία, ενώ ο 63χρονος πατέρας του είχε διαφύγει της σύλληψης και παρουσιάστηκε την Τετάρτη στον ανακριτή συνοδευόμενος από τον δικηγόρο τους

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μετά την απολογία τους και οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, την τακτή παρουσία στο αστυνομικό τμήμα και την απαγόρευση οποιασδήποτε επαφής με τον εν λόγω αστυνομικό.

To άρθρο Γιάννενα: Πατέρας και γιος αφέθηκαν ελεύθεροι για την άγρια επίθεση σε νεαρό αστυνομικό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ