5 Οκτωβρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Γιάννης Καλλιάνος: Η σύζυγος του αποκαλύπτει τις δυσκολίες στην εγκυμοσύνη της

Πατέρας έγινε ο Γιάννης Καλλιάνος και η σύζυγος του, Χάρις Δαμιανού μίλησε στην On Time.

Ένα υγιέστατο αγοράκι κρατούν ευτυχισμένοι σήμερα στην αγκαλιά τους ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μαθηματικός και μετεωρολόγος του Mega, Γιάννης Καλλιάνος και η σύζυγός του, Χάρις Δαμιανού.

Η Σάσα Σταμάτη και η εφημερίδα “On time” βρέθηκαν στο σπίτι τους στα νότια προάστια και η γοητευτική δερματολόγος μίλησε για πρώτη φορά για την δύσκολη εγκυμοσύνη που είχε.

«Η εγκυμοσύνη μου ήταν δύσκολη από πλευράς συμπτωμάτων. Το μωράκι δεν μας ανησύχησε σε τίποτα, όλες οι μετρήσεις ήταν καλές οπότε δεν είχαμε ανησυχήσει σε αυτό το κομμάτι και ήταν ευλογία από τον Θεό. Η εγκυμοσύνη ήταν δύσκολη από την δική μου πλευρά. Στο πρώτο τετράμηνο είχα φρικτές ναυτίες εμετούς, δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι έβγαινα για να πάω στο νοσοκομείο», είπε αρχικά η Χάρις Δαμιανού.

Η Χάρις Δαμιανού συνέχισε: «Μετά τους 4 μήνες ήταν λίγο καλύτερα. Και όταν μπήκα στον έβδομο μήνα, άρχισαν φρικτές παλινδρομήσεις, άρχισα να βαραίνω πάρα πολύ, μπήκε και το καλοκαίρι, ήρθαν και οι καύσωνες που μας ταλαιπώρησαν. Έκανα υπόταση, είχα δύσπνοιες , είχα παλινδρομήσεις ήταν δύσκολο το τελευταίο τρίμηνο. Έλεγα μέσα μου “Άντε να γεννηθεί να ελευθερωθώ”.

«Ο τοκετός ήταν πολύ πιο εύκολος απ ότι τον περίμενα, είχα καλό μαιευτήρα και πολύ καλή μαία, τον κ. Αλεξανδρόπουλο και την Σοφία Τζίμα.  Το όνειρό μου ήταν να κάνω φυσιολογικό τοκετό και με βοήθησαν σε αυτό. Αν δεν ήταν αυτοί δεν θα τα είχαμε καταφέρει, γιατί το μωρό είχε στραβή θέση, το κεφαλάκι του ήταν λοξό, δεν μπορούσε να κατέβει. Οπότε είχαμε στη συζήτηση και το σενάριο της καισαρικής αλλά τα καταφέραμε», πρόσθεσε επίσης η Χάρις Δαμιανού.

To άρθρο Γιάννης Καλλιάνος: Η σύζυγος του αποκαλύπτει τις δυσκολίες στην εγκυμοσύνη της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ