2 Φεβρουαρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Γιορτές Χειμώνα / Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου ανάβουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου

Στριτ πάρτι στη Ζηνοπούλου, φαναράκια, βραβεύσεις, μουσική, χορός, θέατρο, περιλαμβάνουν οι "Γιορτές Χειμώνα 2022-2023".

απόσπασμα από ρεπορτάζ της έντυπης έκδοσης

Σε ρυθμούς εορταστικούς αρχίζουν να κινούνται το Καρπενήσι και τα χωριά του, με εκδηλώσεις και δρώμενα να προγραμματίζονται στο πλαίσιο των Γιορτών Χειμώνα. Στις 18 Δεκεμβρίου θα γίνει το άναμμα των δέντρων στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Ήδη, τα πρώτα χριστουγεννιάτικα δέντρα άναψαν σε Προυσό και Ανιάδα, ενώ αντίστοιχες εκδηλώσεις προγραμματίζονται το προσεχές διάστημα και σε άλλες χωριά του δήμου. Το Καρπενήσι θα «φορέσει» τα γιορτινά σε λίγες ημέρες, με τη φωταγώγηση των δρόμων της πόλης να έχει προγραμματιστεί για τις 9 Δεκεμβρίου, ενώ δέκα ημέρες αργότερα (Κυριακή 18/12) θα ανάψουν η «Αγάπη» και η «Ελπίδα», τα δύο χριστουγεννιάτικα δέντρα της κεντρικής πλατείας. Το ίδιο βράδυ, μουσική θα παίξει η DJ Ράνια Κωστάκη.

Στο πρόγραμμα ξεχωρίζει, μεταξύ άλλων, και η συναυλία με τον Παντελή Θαλασσινό, την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου. Ο γνωστός και αγαπημένος τραγουδοποιός θα ερμηνεύσει στο Συνεδριακό Κέντρο κομμάτια που έχουν γράψει ιστορία στην ελληνική μουσική (Ανάθεμά Σε, Τα Σμυρναίικα Τραγούδια, Δεν Φταίω Εγώ Που Μεγαλώνω, Καράβια Χιώτικα κ.α.), ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

«Οι φετινές Γιορτές Χειμώνα έρχονται μετά από δύο χρόνια πανδημίας και τα αυστηρά περιοριστικά που τα συνόδευαν, καθώς πλέον έχουμε μπει σε μια κανονικότητα», λέει στα Ευρυτανικά Νέα η Πρόεδρος της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ, κα Κωνσταντία Τσιουγκρή. «Στο πλαίσιο αυτό», προσθέτει, «η ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ διοργανώνει μια σειρά εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους, ντόπιους και επισκέπτες, προσπαθώντας να καλύψει μια μεγάλη γκάμα από δρώμενα που να απευθύνονται σε όλους και θέλοντας να στείλει μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας για το νέο έτος».

Το πλήρες πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων δημοσιεύεται στα Ευρυτανικά Νέα που κυκλοφορούν

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ