23 Ιουνίου 2021

Γιώργος Κοψιδάς: «Ο Τριαντάφυλλος με στεναχώρησε και με απογοήτευσε»

Γιώργος Κοψιδάς: «Ο Τριαντάφυλλος με στεναχώρησε και με απογοήτευσε»

Όσα δήλωσε ο Γιώργος Κοψιδάς για την συμμετοχή του στο  Survivor!

Ο Γιώργος Κοψιδάς βρέθηκε καλεσμένος στο Dot του Σαββάτου και, μέσα σε όλα, εξέφρασε την απογοήτευση για την μεταστροφή που σημείωσε στο παιχνίδι ο Τριαντάφυλλος.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης ανέφερε πως «ο Τριαντάφυλλος ήταν ο πρώτος άντρας που πήρα από την ομάδα μου στους Κόκκινους. Ήμασταν κοντά και στην πορεία υπήρξε μια μεταστροφή που τα άλλαξε όλα. Είχε από την αρχή του παιχνιδιού ένα σκεπτικό το οποίο ήταν βασισμένο στο εξής. Ότι δεν έχει καταγραφεί στην κάμερα, είναι σαν να μην έχει γίνει. Το χρησιμοποιούσε αυτό συνέχεια και το έλεγε συνεχώς».

Τότε έφερε και ένα παράδειγμα στην εκπομπή του ΣΚΑΪ προκειμένου να γίνει πλήρως κατανοητή η όποια στρατηγική του τραγουδιστή στο τηλεοπτικό κοινό.

«Αυτό για μένα δείχνει πάρα πολλά για έναν άνθρωπο και στην αρχή όλοι θυμώσαμε με αυτό αλλά του δώσαμε πολλές ευκαιρίες να ζητήσει συγνώμη. Το να σε κοιτάζει κάποιος στα μάτια και να σου λέει ψέματα, σε κάνει στην αρχή να θυμώνεις και αμέσως μετά σε μένα προσωπικά ήρθε μια απογοήτευση και μια στεναχώρια» πρόσθεσε ο ηθοποιός. «Ένας άνθρωπος, ο οποίος είχα επενδύσει και περνούσαμε καλά, ξαφνικά με κοιτούσε στα μάτια και μου έλεγε τόσο εύκολα ψέματα… Με στεναχώρησε πολύ και με απογοήτευσε».

To άρθρο Γιώργος Κοψιδάς: «Ο Τριαντάφυλλος με στεναχώρησε και με απογοήτευσε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Τοπικές ειδήσεις
Επικαιρότητα
Αθλητικά