21 Ιουνίου 2021

Γιώργος Σαρρής: “Aνταγωνισμός υπήρχε με τους καλλιτέχνες που εμφανιζόμασταν στους ίδιους χώρους”

Στο Καλύτερα Δεν Γίνεται και στον Κώστα Τσουρό παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Σαρρής κι αναφέρθηκε στην περίοδο που οι Ζιγκ Ζαγκ ζούσαν μεγάλη επιτυχία αλλά και το γεγονός ότι υπήρχε ανταγωνισμός με γνωστά ονόματα της εποχής για την μαρκίζα.

«Ανταγωνισμός υπήρχε με τους καλλιτέχνες που εμφανίζονταν στους ίδιους χώρους με εμάς. Υπήρχε θέμα μαρκίζας κι η δυσκολία να βρεθεί ένα γυναικείο όνομα για να συνοδεύει τους Ζιγκ Ζαγκ που τότε ήταν πρώτο όνομα.

Τότε τα μεγάλα γυναικεία ονόματα δεν μπορούσαν να δεχτούν ότι ήμασταν πρώτο όνομα. Υπήρχαν πολύ μεγάλες τραγουδίστριες τότε που ήθελαν να συνεργαστούμε αλλά να είναι εκείνες το μεγάλο όνομα του μαγαζιού.

Αυτό δεν μπορούσε να γίνει γιατί δεν είχαν την δημοφιλία που χρειάζεται για να είναι το πρόγραμμα στημένο επάνω τους.

Εμείς από την πλευρά μας δείξαμε πολύ μεγάλο σεβασμό. Όταν συνεργαστήκαμε με την Τζένη Βάνου, παρόλο που τότε δεν ήταν καθόλου σε θέση ισχύος, την βάλαμε στην αφίσα αριστερά. Δεν γινόταν αν μην δείξουμε σεβασμό γιατί ήταν η Τζένη Βάνου.»

To άρθρο Γιώργος Σαρρής: “Aνταγωνισμός υπήρχε με τους καλλιτέχνες που εμφανιζόμασταν στους ίδιους χώρους” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Τοπικές ειδήσεις
Επικαιρότητα
Αθλητικά