17 Σεπτεμβρίου 2021

Δήμος Αγράφων για lockdown στο Ραπτόπουλο: “Να μην αφήσουμε την κατάσταση να ξεφύγει” – Πού μπορούν να απευθύνονται οι κάτοικοι

Ανακοίνωση με αποδέκτες τους κατοίκους του χωριού Ραπτόπουλο Ευρυτανίας, που τέθηκε σε καθεστώς lockdown για την αποτροπή διασποράς του κορονοϊού, εξέδωσε πριν λίγο ο Δήμος Αγράφων.

Συστήνει πειθάρχηση στα μέτρα, παρά την κόπωση. «Δεν πρέπει να αφήσουμε την κατάσταση να ξεφύγει και να θέσουμε σε κίνδυνο την υγεία όλων», σημειώνει και παράλληλα ενημερώνει για το πού μπορούν να απευθύνονται οι κάτοικοι του χωριού για την παροχή βοήθειας (τρόφιμα κ.α.).

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

“Αυτή τη στιγμή η αυστηρή τήρηση των μέτρων είναι το «εμβόλιό» μας ενάντια στον κορονοϊό. Οφείλουμε να πειθαρχήσουμε απαρέγκλιτα στις συστάσεις του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Υγείας για να διαφυλάξουμε την δημόσια υγεία στην περιοχή μας. Κατανοούμε την κούραση, το άγχος και την αγωνία των κατοίκων όμως πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια για να επανέλθουμε στην κανονικότητα όσο πιο σύντομα γίνεται.

Δεν πρέπει να αφήσουμε την κατάσταση να ξεφύγει και να θέσουμε σε κίνδυνο την υγεία όλων. Μόνο έτσι θα κερδίσουμε τη μάχη .

Σύμφωνα με απόφαση της πολιτικής προστασίας στο χωριό Ραπτόπουλο για 7 ημέρες επιβλήθηκαν περιοριστικά μέτρα λόγω του περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού.
Όσοι κάτοικοι αντιμετωπίζουν προβλήματα, σε θέματα τροφοδοσίας, στην παροχή ειδών πρώτης ανάγκης και στην κάθε είδους συνδρομή σε χρονίως πάσχοντες και νοσούντες μπορούν να απευθύνονται στους:
1. Τριαντάφυλλο Μάκη – Πρόεδρο τοπικής Κοινότητας – 6977700589
2. Ζαχαράκη Παναγιώτη – Αντιδήμαρχο – 6972607015
3. Μπράζια Παναγιώτη – Δημ. Σύμβουλο – 6908295520
4. Ευαγγελογιώργο Θωμά – Τοπικό Σύμβουλο – 6973714171

Και στους εθελοντές μέλη του πολιτιστικού Συλλόγου Ραπτοπούλου
1. Θεοφάνη Σβάρνα – 6974802600
2. Παπαδήμο Γεώργιο – 6934043074″.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ