1 Δεκεμβρίου 2021

Δείτε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ στις 21:00 (video)

Δείτε τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ στις 21.00 με την Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ… ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε. 

Διχασμένοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες για τα μέτρα αντιμετώπισης της ενεργειακής κρίσης. Το παρασκήνιο και τα στρατόπεδα στη Σύνοδο Κορυφής. Ποια επιπλέον μέτρα σχεδιάζει η ελληνική κυβέρνηση για τη στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων.

ΣΕ «ΣΥΜΠΛΗΓΑΔΕΣ» Η ΑΓΚΥΡΑ

Η Τουρκία γνωρίζει τις συνέπειες αν επιλέξει τον δρόμο της πρόκλησης… το ξεκάθαρο μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη προς την Άγκυρα.  Ηχηρό το μήνυμα και των Ευρωπαίων ηγετών για τυχόν εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ

Τραγωδία στο Χόλιγουντ με πρωταγωνιστή των Άλεκ Μπάλντουιν. Πώς ο διεθνούς φήμης ηθοποιός σκότωσε κατά λάθος 42χρονη διευθύντρια Φωτογραφίας στα γυρίσματα της νέας του ταινίας και τραυμάτισε τον σκηνοθέτη.

ΜΑΣΤΙΓΑ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ

Έχετε μήνυμα στον…υπολογιστή σας; Σκεφτείτε πριν το ανοίξετε… απατεώνες καραδοκούν και αδειάζουν τραπεζικούς λογαριασμούς. Πώς να προστατευτείτε.

«ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 1943»

Καλάβρυτα 1943. Μία συγκλονιστική ταινία για τη θηριωδία των Ναζί. Στην ΕΡΤ οι συντελεστές της ταινίας και επιζήσαντες της σφαγής.

www.ertnews.gr

Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ