16 Μαΐου 2022

Δεν θα γίνουν μαθήματα ούτε με τηλεκπαίδευση σήμερα στην Ευρυτανία. Η νεότερη ενημέρωση για τα σχολεία

Όπως σας ενημέρωσαν νωρίτερα τα Ευρυτανικά Νέα, οι Δήμοι Αγράφων και Καρπενησίου έλαβαν απόφαση αναστολής λειτουργίας των σχολικών μονάδων τους, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και της δυσκολίας εφαρμογής των μέτρων κατά της covid (τακτικός αερισμός κ.α.)

Πριν λίγο έγινε γνωστό ότι, επίσης, δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τρίτη 25/1, τηλεκπαίδευση στις περιοχές όπου τα σχολεία παραμένουν κλειστά, όπως στην Ευρυτανία.

Το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αλέξανδρου Κόπτση, ανακοίνωσε τα εξής:

«Λόγω της κήρυξης γενικής αργίας, ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί αύριο (σ.σ. Τρίτη 25/1), τηλεκπαίδευση στις περιοχές στις οποίες τα σχολεία παραμένουν κλειστά με απόφαση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης εξ αιτίας της κακοκαιρίας (καθώς δεν θα υπάρχει ούτε διοικητικό προσωπικό για την τεχνική υποστήριξη της τηλεκπαίδευσης). Στις περιοχής που δεν έχουν πληγεί, τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά. 

Σελφ τεστ δεν θα διενεργηθούν αύριο στις περιοχές με κλειστά σχολεία. Θα δοθούν νέες οδηγίες από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για το πρόγραμμα διενέργειας σελφ τεστ αυτήν την εβδομάδα στις περιοχές αυτές».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ