28 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Δημήτρης Τσακάλας: Σε οντισιόν, για έναν ρόλο, πρώτα έπρεπε να πάω σπίτι για… κρασί

Δημήτρης Τσακάλας: Σε οντισιόν, για έναν ρόλο, πρώτα έπρεπε να πάω σπίτι για… κρασί

Στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα έδωσε συνέντευξη ο ηθοποιός Δημήτρης Τσακάλας, ο οποίος εξομολογήθηκε και τους ρόλους που έχασε επειδή δεν πέρασε από το… σπίτι για ένα κρασί.

Ο ηθοποιός Δημήτρης Τσακάλας μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για την επιστροφή του στο «Καφέ της Χαράς», τις καταγγελίες για παρενόχληση στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και το πως βίωσε την καραντίνα.

«Επιστρέφω στο Καφέ της Χαράς με έναν γκεστ ρόλο. Δεν θα μπορούσα να είμαι για περισσότερα επεισόδια, έχουν προχωρήσει πολύ στα γυρίσματα. Ο ρόλος του Μπίλυ είναι τατουάζ πάνω μου, έτσι με φωνάζουν στο δρόμο.

Είχα να δω τον Χάρη Ρώμα από τότε, είναι συνέχεια πάνω απ’ όλα, επιβλέπει τα πάντα. Ασχολούμαι με το σενάριο, είχα δώσει τα χέρια με ένα κανάλι, αλλά λόγω κορωνοϊού πάγωσε», είπε αρχικά ο Δημήτρης Τσακάλας.

Ο Δημήτρης Τσακάλας πρόσθεσε επίσης: «Στα ξεκινήματά μου, σε κάποιες οντισιόν μου πρότειναν αν ήθελα να πάω σπίτι τους για ένα κρασί. Με το που έλεγα “όχι”, ξαφνικά δεν ξαναχτύπαγε το τηλέφωνο. Έχω απορρίψει οντισιόν γιατί δεν μου άρεσε αυτός που την έκανε».

To άρθρο Δημήτρης Τσακάλας: Σε οντισιόν, για έναν ρόλο, πρώτα έπρεπε να πάω σπίτι για… κρασί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ