Διακοπές ρεύματος σε Δροσάτο και Μαυρονέρι στο Κιλκίς

Διακοπές ρεύματος σε Δροσάτο και Μαυρονέρι στο Κιλκίς

Ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας ανακοινώνει ότι έχουν προγραμματιστεί διακοπές ρεύματος λόγω τεχνικών εργασιών.

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι έχουν προγραμματιστεί διακοπές ρεύματος λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο:

  • το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στο Δροσάτο (σε τμήμα του κεντρικού δρόμου – σούπερ μάρκετ Γιάννη Τσιραμπίδη και πίσω από τον παλιό Μύλο προς την εκκλησία του οικισμού) από τις 8:00 έως τις 12:00
  • την Τρίτη 2 Μαρτίου στο Μαυρονέρι (κέντρο της Κοινότητας προς τα Πτηνοτροφεία) από τις 8:30 έως τις 9:00 και από τις 14:00 έως τις 14:30 και σε τμήμα του οικισμού από το σούπερ μάρκετ  μέχρι τα Πτηνοτροφεία από τις 8:30 έως τις 14:30.

Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την ολοκλήρωση των τεχνικών εργασιών το συντομότερο δυνατόν και την επαναφορά του ρεύματος σε χρόνο μικρότερο της προγραμματισμένης διακοπής.

Ο ΔΕΔΔΗΕ εφιστά την προσοχή των κατοίκων των προαναφερθεισών περιοχών στην αποφυγή κάθε επαφής με τους αγωγούς που πιθανόν να βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

To άρθρο Διακοπές ρεύματος σε Δροσάτο και Μαυρονέρι στο Κιλκίς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Τοπικές ειδήσεις
Επικαιρότητα
Αθλητικά