15 Αυγούστου 2022

ΜΕΝΟΥ

ΔΙΕΚ Καρπενησίου / Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των υποψηφίων – Πώς θα οριστικοποιήσετε την εγγραφή σας

Συνολικά τέσσερις νέες ειδικότητες θα λειτουργήσουν κατά το χειμερινό εξάμηνο 2021-2022 στο Δημόσιο ΙΕΚ Καρπενησίου, καθώς το απαιτούμενο ενδιαφέρον προέκυψε και έτσι θα συγκροτηθούν τμήματα που αφορούν τους τομείς: Διασώστης – πλήρωμα ασθενοφόρου», «Τεχνικός αγροτουρισμού», «Τεχνικός δασικής προστασίας» και «Βοηθός φαρμακείου». Μαζί με τις τρεις ειδικότητες που ήδη διδάσκονται στο τοπικό ΔΙΕΚ, το δυναμικό των σπουδαστών για τη νέα χρονιά υπολογίζεται στα 200 άτομα.

Εξάλλου, από το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα επιλογής Α’ φάσης υποψηφίων στα Δημόσια ΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Για να δείτε το αποτέλεσμα της αίτησής σας, θα πρέπει να κάνετε Είσοδο στο σύστημα: https://diek.it.minedu.gov.gr χρησιμοποιώντας το email και συνθηματικό που ήδη έχετε.

Από εκεί μπορείτε να εκτυπώσετε την αίτησή σας, η οποία φέρει αριθμό πρωτοκόλλου, καθώς και τα μόρια ανά προτίμηση. Οι επιτυχόντες πρέπει να προσέλθουν στο Δ.ΙΕΚ Καρπενησίου για οριστικοποίηση εγγραφής ΕΩΣ και την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021 (ώρες εγγραφής 3 – 6 το απόγευμα).

Απαραίτητα έγγραφα:

1. Φωτοαντίγραφο του Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατηρίου τους

2. Φωτοαντίγραφο του Τίτλου Σπουδών εγγραφής τους (Απολυτήριο Λυκείου, Απολυτήριο ΕΠΑΛ κ.λπ.)

3. Τα αποδεικτικά όλων των υπολοίπων δηλωθέντων στην αίτηση στοιχείων τους (κοινωνικά κριτήρια, εργασιακή εμπειρία)

4. Αποδεικτικό ΑΜΚΑ

5. Αίτηση που συμπληρώνουν στο ΙΕΚ

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ