20 Μαΐου 2022

Δυναμική παρουσία στο Ισραήλ. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην 28η International Mediterranean Tourism Market

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας επέστρεψε μετά από τη διετή -λόγω πανδημίας- απουσία της, στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού, που διοργανώνεται στο Τελ Αβίβ. Η δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ευβοίας και με τη συμμετοχή 15 επιχειρηματιών του τουριστικού κλάδου, από τη Στερεά Ελλάδα.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός, και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα Τουρισμού, Αθλητισμού και Εθελοντισμού, Ηλίας Μπουρμάς, ήταν επικεφαλής της αποστολής της Στερεάς Ελλάδας στην 28η International Mediterranean Tourism Market, στην οποία συμμετείχαν επιπλέον ο Περιφερειακός Σύμβουλος Μάνος Γέμελος, υπηρεσιακοί παράγοντες και εκπρόσωποι επαγγελματικών ενώσεων του τουριστικού κλάδου.

Το περίπτερο της Στερεάς Ελλάδας επισκέφθηκε ο Υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, πολλοί tour operators και δημοσιογράφοι του Ισραήλ, οι οποίοι είχαν απευθείας επαφές με τους επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου, αλλά και εκατοντάδες μεμονωμένοι επισκέπτες.

Κορυφαία δράση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην “IMTM 2022” ήταν η ειδική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της “Γιάφα” το βράδυ της Τετάρτης 30 Μαρτίου 2022, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ Ισραήλ. Η εκδήλωση επικεντρώθηκε στην προβολή και προώθηση της Βόρειας Εύβοιας με κεντρικά πρόσωπα τον μέχρι πρότινος προπονητή της Maccabi Tel Aviv Γιάννη Σφαιρόπουλο και την καταξιωμένη Ελληνίδα τραγουδίστρια Γλυκερία. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Ισραηλινός ‘θρύλος’ του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, Ντορόν Τζαμσί.

«Επιστρέψαμε δυναμικά στην 28η IMTM, που διοργανώνεται στο Τελ Αβίβ, αφού το Ισραήλ είναι μια αγορά στην οποία έχουμε επενδύσει στρατηγικά από το 2016 και ήδη μας αποδίδει πολλά», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας. «Με ιδιαίτερη έμφαση φέτος στην πληγείσα, αλλά πάντα μοναδική, βόρεια Εύβοια και με τη βοήθεια ξεχωριστών ανθρώπων, όπως ο coach Γιάννης Σφαιρόπουλος, η αγαπημένη Γλυκερία, αλλά και ο “Γκάλης του Ισραήλ” Ντορόν Τζαμσί, κοιτάζουμε μπροστά με δύναμη και αισιοδοξία. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας εδραιώνεται και αναπτύσσεται ως τουριστικός προορισμός. Και μας προσφέρει ολοένα και περισσότερα αναπτυξιακά οφέλη στην εποχή που το χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ