26 Σεπτεμβρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Δυστύχημα στα Τέμπη / Η Κύπρος θρηνεί για τον χαμό δύο νέων παιδιών – Στη λίστα θυμάτων η Αναστασία Αδαμίδου & ο Κυπριανός Παπαϊωάννου

Eπιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι.

Δυο νέα παιδιά από ΄την Κύπρο, φοιτητές στην Ελλάδα που βρίσκονταν στο φονικό τρένο προς Θεσσαλονίκη περιλαμβάνονται στη λίστα των νεκρών της μοιραίας σύγκρουσης που σημειώθηκε το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου στην Κοιλάδα των Τεμπών.

Ο Κυπριανός Παπαϊωάννου, 23 ετών από το Αυγόρου, και η Αναστασία Αδαμίδου, 24 ετών απ’ την Πάφο είναι οι δυο Κύπριοι που έχασαν τόσο άδοξα τη ζωή τους μαζί με δεκάδες άλλες ψυχές. Ο Κυπριανός σπούδαζε Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ενώ η Αναστασία ήταν μεταπτυχιακή φοιτήτρια αφού πέρσι αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου.

Ο Κυπριανός είχε πάει μαζί με την αρραβωνιαστικιά του ταξίδι στην Αγιά Μαρίνα της Άνδρου προκειμένου να ευλογήσουν τα στέφανά τους. Η Αναστασία είχε μεταβεί στην Αθήνα προκειμένου να παραστεί σε ορκωμοσία φίλης της. 

Οι οικογένειες των δυο παιδιών ενημερώθηκαν επίσημα απ’ τις ελληνικές Αρχές. Τα προηγούμενα 24ωρα συγγενείς των δυο νεαρών παιδιών είχαν μεταβεί στην Ελλάδα προκειμένου να δώσουν δείγμα DNA.

ΠΗΓΗ: sigmalive.com

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ