6 Ιουλίου 2022

Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για τα άτομα με αναπηρία από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Το πρόγραμμα των δράσεων

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρία, σήμερα στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου, φιλοξενήθηκε ένας ενημερωτικός σταθμός για τη δράση των συλλόγων της Π.Ε. Ευρυτανίας. Το περίπτερο διέθεσε φυλλάδια και ενημερωτικό υλικό από όλους τους φορείς και τις δομές που δραστηριοποιούνται στην Π.Ε. Ευρυτανίας.

Συγκεκριμένα στο σταθμό ενημέρωσης εκπροσωπήθηκαν: ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες Π.Ε. Ευρυτανίας, το Κέντρο Διεπιστημονικής Αξιολόγησης Συμβουλευτικής και Υποστήριξης Ευρυτανίας (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.), το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ανεμώνη του Δήμου Καρπενησίου, το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καρπενησίου (Ε.Ε.Ε.ΕΚ) και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Καρπενησίου. Επίσης, συμμετείχε στη δράση αυτή το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων και η δομή της Π.Ε. Ευρυτανίας “Γέφυρα”.

“Το περίπτερο επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης με τους συνεργάτες του θέτοντας πάντα σε προτεραιότητα την κοινωνική αλληλεγγύη και τη στήριξη προς τις ευπαθείς ομάδες με δομές που ενισχύουν την κοινωνική συνοχή του Δήμου μας”, αναφέρεται σε ενημερωτικό δελτίο του δήμου. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ

«Όλοι Μαζί – Όλοι Ίσοι» Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρία.

Τετάρτη 18 και την Πέμπτη 19 Μαΐου. Σταθμός Ενημέρωσης Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου.

Πέμπτη 19 Μαΐου και ώρα 09:00 το πρωί. Ζωγραφίζουμε όλοι μαζί τον τοίχο απέναντι από το Πάρκο Αποδήμων Ευρυτάνων.

Πέμπτη 19 Μαΐου και ώρα 11:00 το πρωί. Προβολή ταινίας και συζήτηση με θέμα την Αναπηρία στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου με έκθεση από τις Δράσεις των συμμετεχόντων.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ