17 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

ΕΒΕΑ: Η 12η Μαρτίου ημέρα πληροφόρησης επιχειρηματιών για την αγορά του Καναδά

«Ημέρα Πληροφόρησης για τον Καναδά» διοργανώνουν το υπουργείο Εξωτερικών, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών και το Enterprise Europe Network (EEN-Hellas 2025), στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης της επιχειρηματικής κοινότητας και με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων.

Η «Ημέρα Πληροφόρησης Επιχειρηματιών» θα πραγματοποιηθεί, την Τρίτη 12 Μαρτίου 2024 και ώρα 10:00 στο κτήριο του ΕΒΕΑ, Ακαδημίας 7 (5ος όροφος).

Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες θα ενημερωθούν από τον προϊστάμενο του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΟΕΥ) Τορόντο, Διονύση Πρωτοπαπά, Γενικό Σύμβουλο ΟΕΥ Β΄, για την αγορά του Καναδά, με ιδιαίτερη έμφαση στους τομείς που εμφανίζουν ιδιαίτερη εξαγωγική δυναμική:

Α. Αγροδιατροφικά προϊόντα

Β. Οίνοι & Αλκοολούχα ποτά

Γ. Φάρμακα & Καλλυντικά

Δ. Δομικά Υλικά

Ε. Βιομηχανικά Προϊόντα

Προβλέπεται ανοιχτή συζήτηση με τη μορφή ερωτήσεων και απαντήσεων (Q & A).

Μετά το πέρας της συζήτησης θα ακολουθήσουν κατ’ ιδίαν συναντήσεις των ενδιαφερόμενων επιχειρηματιών με τον γενικό σύμβουλο ΟΕΥ.

Σημειώνεται ότι, λόγω περιορισμένων θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες, πρέπει να συμπληρώσουν το ηλεκτρονικά το δελτίο συμμετοχής, έως 28 Φεβρουαρίου.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ