23 Ιανουαρίου 2022

Εγκατάλειψη παιδιού στο Μουσείο: «Οι γονείς είναι Σομαλοί και έφυγαν για Γερμανία» – Τι αναφέρουν μαρτυρίες

Οι αρχές αναζητούν σε δομές φιλοξενίας μεταναστών τους γονείς του μικρού κοριτσιού που εγκατέλειψαν το πρωί της Κυριακής στον προαύλιο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου στην οδό Πατησίων.

Σύμφωνα με μαρτυρίες οι γονείς του είναι από τη Σομαλία, έμεναν στον Ελαιώνα και έφυγαν με το πρόσχημα ότι θέλουν να πάνε στη Γερμανία.

Ο Alpha πήγε στα σημεία που γίνονται οι έρευνες. Πολλοί ήταν εκείνοι που είδαν τη φωτογραφία του παιδιού και το αναγνώρισαν. Μια γυναίκα λέει ότι το έχει δει στη δομή φιλοξενίας του Ελαιώνα.

Ενας άνδρας αναφέρει ότι η μητέρα του είναι από τη Σομαλία. Μια γυναίκα με τη σειρά της υποστηρίζει ότι «αυτή η οικογένεια δεν είναι εδώ. Είναι στη Γερμανία».

Παράλληλα γίνεται επεξεργασία του βίντεο που υπάρχει από κάμερα ασφαλείας στο οποίο φαίνεται ένας άνδρας με το καροτσάκι στο Αρχαιολογικό Μουσείο και η αστυνομία προσπαθεί να φτάσει στα ίχνη του.

To άρθρο Εγκατάλειψη παιδιού στο Μουσείο: «Οι γονείς είναι Σομαλοί και έφυγαν για Γερμανία» – Τι αναφέρουν μαρτυρίες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ