4 Φεβρουαρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Εκλογές ΕΟΚ: Οριστικά την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου

Οι εκλογές της ΕΟΚ για την ανάδειξη νέου προέδρου θα γίνουν κανονικά την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, μετά την απόρριψη της προσφυγής του σωματείου της παράταξης του Παναγιώτη Φασούλα κατά των 73 σωματείων.

Το Πρωτοδικείο απέρριψε την προσφυγή του σωματείου της παράταξης του Παναγιώτη Φασούλα, πράγμα που σημαίνει ότι οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν κανονικά στις 12 Σεπτεμβρίου, όπως είχαν προγραμματιστεί.

Στις εκλογές θα συμμετέχουν κανονικά τα σωματεία που απέκτησαν δικαίωμα ψήφου ετεροχρονισμένα με τη δικαίωση των προσφυγών τους.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, Άγγελος Παπανικολάου, έκανε λόγο για αποφυγή της αποσταθεροποίησης του μπάσκετ και τόνισε πως τα σωματεία δικαιώθηκαν για 7η φορά.

Αναλυτικά η δήλωση του Άγγελου Παπανικολάου:

“Ώδινεν όρος και έτεκεν μυν… Η αποσταθεροποίηση του Ελληνικού Μπάσκετ αποφεύχθηκε σήμερα το πρωί με την απόρριψη της προσφυγής για τη ματαίωση των εκλογών, που είναι προγραμματισμένες για τις 12 Σεπτεμβρίου 2021. Μαζί αποφεύχθηκε και ο «εμφύλιος», που κάποιοι επιχείρησαν να επιτύχουν αποκλειστικά και μόνο για προσωπικούς λόγους…

Τα Σωματεία δικαιώθηκαν για έβδομη φορά. Από την πρώτη στιγμή είχα επισημάνει ότι στο Ελληνικό Μπάσκετ δεν χωρούν «παιδιά» και «αποπαίδια». Δεν χωρούν σωματεία «δικά μας» και «δικά σας». Το Ελληνικό Μπάσκετ είναι ένα και αδιαίρετο και προπάντων, ισχυρό. Κυρίως, δε, το Ελληνικό Μπάσκετ δεν δύναται να συρρικνωθεί, μόνο και μόνο για να εκλεγούν συγκεκριμένοι παράγοντες.

Η θέση μας ήταν ξεκάθαρη εξ αρχής και πλέον, επιβεβαιώθηκε με τον πιο περίτρανο τρόπο. Το Ελληνικό Μπάσκετ ψηφίζει την Κυριακή για την ανάδειξη ενός ισχυρού Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γυρίσει σελίδα…”

To άρθρο Εκλογές ΕΟΚ: Οριστικά την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Generated by Feedzy