16 Ιουνίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Λαρισαίων από την Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλίας

Τρόφιμα προσέφερε για άλλη μια φορά η Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλίας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, με σκοπό τη στήριξη των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Σημαντική ποσότητα των τροφίμων αυτών δόθηκαν για τις ανάγκες των εργαζομένων της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.
Tα προϊόντα παρέδωσε η πρόεδρος της Τράπεζας Τροφίμων, Μπλιάτσου Φωτεινή, ενώ από την πλευρά του Δήμου τα τρόφιμα παρέλαβαν ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Νταής Παναγιώτης και καθώς και στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου οι οποίοι την ευχαρίστησαν για την προσφορά και την άψογη συνεργασία που υπάρχει για όλο αυτό το διάστημα.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.
Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ.2410-255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ