30 Ιουλίου 2021

Επίθεση με βιτριόλι: Η εμμονή της 35χρονης με το θύμα για «προσωπικό θέμα» που δεν αποκάλυψε

Επίθεση με βιτριόλι: Η εμμονή της 35χρονης με το θύμα για «προσωπικό θέμα» που δεν αποκάλυψε

Σχεδόν έναν χρόνο μετά την επίθεση που σόκαρε το πανελλήνιο και ενώ έχει προφυλακιστεί εδώ και μήνες, η 35χρονη γυναίκα που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου αποφάσισε, το πρωί της Δευτέρας (05.04.2021) να παραδεχτεί το έγκλημα.

Η γυναίκα που είχε στήσει καρτέρι στην άτυχη Ιωάννα, ένα πρωινό του Μαΐου, στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου βρισκόταν το γραφείο της, ισχυρίστηκε, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόλου, ότι έριξε στο πρόσωπο του θύματος βιτριόλι γιατί είχε εμμονή μαζί της.

Click4more Ομολογία έναν χρόνο μετά για την επίθεση με το βιτριόλι: Ναι, εγώ το έριξα στην Ιωάννα είπε η 35χρονη

Και είχε εμμονή με την Ιωάννα Παλιοσπύρου λόγω της εμπλοκής της «σε ένα πολύ σημαντικό προσωπικό της θέμα». Αλλά στην ανακρίτρια δεν αποκάλυψε ποιο ήταν αυτό το προσωπικό θέμα.

Ζήτησε με «συντριβή» συγγνώμη από την Ιωάννα και την οικογένειά της και ισχυρίστηκε ότι δεν ήθελε να τη σκοτώσει. Η 35χρονη είπε ότι θα ήθελε να γυρίσει το χρόνο πίσω και αρνήθηκε πως ενώ το θύμα της ήταν στο νοσοκομείο, σχεδίαζε και νέα επίθεση!

Όλη η δήλωση του Σάκη Κεχαγιόλου για τα όσα είπε η 35χρονη στην ανακρίτρια

«Η εντολέας μου απολογήθηκε σήμερα, Δευτέρα, 05.04.2021 και ώρα 10π.μ. κατόπιν σχετικού αιτήματός της ενώπιον της κ Ανακρίτριας του 17ου Τακτικού Τμήματος Αθηνών.  Η κατηγορουμένη ανέλαβε την ευθύνη της πράξης της, ζήτησε με συντριβή, όπως είπε, συγγνώμη από το θύμα και την οικογένεια της – την οποία ελπίζει να αποδεχτούν- για τον πόνο και την οδύνη που προκάλεσε και τόνισε ότι δεν επεδίωκε σε καμία περίπτωση το θάνατό της. Χαρακτηριστικά δε είπε ότι θα ευχόταν να γύριζε το χρόνο πίσω και να μην είχε συμβεί απολύτως τίποτα από όσα συνέβησαν.

Ως κίνητρο δε της εν λόγω πράξης της ανέφερε την εμμονή της με το θύμα, λόγω της εμπλοκής του, κατά δήλωσή της, σε ένα πολύ σημαντικό προσωπικό της θέμα, για το οποίο δε θέλησε να επεκταθεί περισσότερο.

Τέλος, διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα στο παρελθόν έχουν αναφερθεί δημοσίως και από διάφορες πλευρές περί δήθεν απόπειράς της να συλλέξει πληροφορίες, ώστε να επιτεθεί εκ νέου στο θύμα, κατά το χρονικό διάστημα της νοσηλείας του».

To άρθρο Επίθεση με βιτριόλι: Η εμμονή της 35χρονης με το θύμα για «προσωπικό θέμα» που δεν αποκάλυψε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ