Επίσημα ο Μάρκος Σεφερλής παίζει 5Χ5 (βίντεο)

Επίσημα ο Μάρκος Σεφερλής παίζει 5Χ5 (βίντεο)

Το τρέιλερ γυρίστηκε και σύντομα θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για το καινούργιο τηλεπαιχνίδι με τον Μάρκο Σεφερλή. Ο γνωστός ηθοποιός επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 με ένα παιχνίδι γνώριμο και στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο, αφού είναι η τέταρτη φορά που θα προβληθεί στη χώρα μας, έστω και με άλλο τίτλο.

Την πρώτη φορά είχε τίτλο «Κόντρες» που παρουσίαζε ο Βλάσης Μπονάτσος, μετά ως «Κόντρα Πλακέ» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και στη συνέχεια ο Χρήστος Φερεντίνος ως «Άκου τι είπαν». Τώρα λοιπόν, ο Μάρκος Σεφερλής θα παίζει «5Χ5» με ομάδες που κάθε μία θα είναι με μέλη μίας οικογένειας κι όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 «έρχεται για να αποδείξει ότι πίσω από μια απλή ερώτηση μπορεί να κρύβεται η πιο απίστευτη απάντηση.

Ο Μάρκος Σεφερλής κάνει παιχνίδι με μαμάδες, μπαμπάδες, αδέλφια, ξαδέλφια, θείους, θείες, μπατζανάκηδες, κουνιάδες, πεθερικά και μοιράζει ξεκαρδιστικές ατάκες, αλλά και ένα έπαθλο που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 15.000 ευρώ!

Δύο ομάδες, από δύο διαφορετικές οικογένειες, καλούνται να μαντέψουν τις δημοφιλέστερες απαντήσεις που δόθηκαν από 100 ανθρώπους. Η ομάδα που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους περνάει στον τελικό και διεκδικεί μέχρι και 15.000 ευρώ.

Χαμένος δεν θα φύγει κανείς!

Το γύρισμα του πρώτου τρέιλερ, για το νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, έγινε με τον Μάρκο Σεφερλή να μεταμορφώνεται σε διαφορετικά πρόσωπα, υποδυόμενος τους υποψήφιους παίκτες.

Αλλάζοντας περούκες, ρούχα και ρόλους, ο πολυτάλαντος Μάρκος κάλεσε όλες τις οικογένειες να είναι σε ετοιμότητα και να επιστρατεύσουν το χιούμορ και τις γνώσεις τους: «Μαζευτείτε πέντε και ελάτε να παίξετε απέναντι σε μια άλλη οικογένεια».

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν και ήδη «τρέχει» το βίντεο όπου ο Σεφερλής γίνεται… οικογένεια, καλώντας όσους θέλουν να βρεθούν στο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 που θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τον επόμενο μήνα.

To άρθρο Επίσημα ο Μάρκος Σεφερλής παίζει 5Χ5 (βίντεο) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Τοπικές ειδήσεις
Επικαιρότητα
Αθλητικά