5 Δεκεμβρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Επιστρέφει ο Δημοτικός Κινηματογράφος Καρπενησίου. Η πρώτη ταινία της νέας σεζόν, το Σαββατοκύριακο 11-12/11 (vid)

Στο Συνεδριακό Κέντρο οι προβολές

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος Καρπενησίου επιστρέφει με νέες ταινίες για μικρούς και μεγάλους. Η Ενιαία Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Παιδείας Προστασίας Αλληλεγγύης Δήμου Καρπενησίου (ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ) ανακοίνωσε τις ταινίες που αναμένεται να προβληθούν τον Νοέμβρη στο Συνεδριακό Κέντρο. Πρόκειται για τέσσερις ταινίες συνολικά, οι δύο εκ των οποίων είναι κινουμένων σχεδίων, που θα στοιχίσουν 372 ευρώ έκαστη. Το κόστος για την ενοικίαση των τεσσάρων ταινιών αγγίζει τις 2.000 ευρώ.

Η αυλαία ανοίγει το προσεχές Σαββατοκύριακο (11-12/11) με την ταινία κινουμένων σχεδίων “ROCK DOG 3“, για την οποία διαβάζουμε: «Μετά την παγκόσμια περιοδεία του, ο Μπάντι παίρνει λίγο χρόνο και επιστρέφει στο χωριό του. Όταν μαθαίνει ότι η μπάντα κοριτσιών, K-9, δεν ξέρει ποιος είναι ο Άνγκους Σκάτεργουντ, αποφασίζει να λάβει μέρος στο μουσικό διαγωνιστικό σόου Battle the Beat, για να εμπνεύσει μια νέα γενιά ροκ σταρ. Αλλά ο Μπάντι διαχειρίζεται περισσότερα από όσα μπορεί όταν ασχολείται με το τηλεοπτικό σόου, καθώς παραμελεί τους στόχους του και μετατρέπεται εν μια νυκτί σε τηλεπερσόνα».

Η ταινία κινουμένων σχεδίων “ROCK DOG 3” (διάρκεια 88’), θα προβληθεί το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023, με ώρα έναρξης στις 6 το απόγευμα. Τιμή εισιτηρίου: ενήλικες 6 ευρώ, μαθητές, φοιτητές, άνεργοι, πολύτεκνοι 4 ευρώ, μέλη συλλόγου ΑμεΑ δωρεάν.

Το τρέιλερ της ταινίας
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ