16 Μαΐου 2022

Επτά (7) νέα οχήματα στην Αστυνομική Δ/νση Ευρυτανίας, μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Στερεά Ελλάδα 2014-2020”

Ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε στην ΕΛ.ΑΣ. Στερεάς Ελλάδας, η προμήθεια νέου εξοπλισμού, 65 αστυνομικών οχημάτων, όπως επίσης ασυρμάτων και ραντάρ. Η προμήθεια πραγματοποιήθηκε μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα 2014 – 2020».

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός, επισκέφθηκε (10/1) τις εγκαταστάσεις της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, στη Λαμία, όπου πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση για την παρουσίαση των οχημάτων, τα οποία χρηματοδοτήθηκαν από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για τις ανάγκες της Ελληνικής Αστυνομίας στην Περιφέρεια.

Συνολικά, αγοράστηκαν και διατέθηκαν, τα δύο τελευταία χρόνια, 65 οχήματα διαφόρων τύπων, ασύρματοι και φορητά ραντάρ, τα οποία δόθηκαν από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας στις Αστυνομικές Διευθύνσεις

Στην Ευρυτανία διατέθηκαν επτά (7) αυτοκίνητα, ασύρματοι και ραντάρ. Ειδικότερα, διατέθηκαν τρία (3) επιβατικά οχήματα αστυνομικού ή ελεύθερου χρωματισμού, τρία (3) οχήματα τύπου SUV, ένα (1) όχημα επιβατικό εννέα θέσεων, επτά (7) ασύρματοι και ένα φορητό ραντάρ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την παρουσίαση των οχημάτων, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγος, Γεώργιος Κανέλλος, απένειμε τιμητική πλακέτα στον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό.

«Ολοκληρώσαμε ένα μεγάλο πρόγραμμα εξοπλισμού για τις αστυνομικές υπηρεσίες της Περιφέρειάς μας. Ξεκινώντας από την προηγούμενή μας θητεία, εξασφαλίσαμε μέσα από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας, 65 νέα οχήματα και ισάριθμους ασυρμάτους, για να συνδράμουμε το πολύ σημαντικό έργο των αστυνομικών μας. Αυτός ο εξοπλισμός εξασφαλίζει υψηλότερο αίσθημα ασφάλειας για τους πολίτες και καλύτερη εποπτεία του οδικού μας δικτύου. Συνεισφέρει επίσης, στην ασφάλεια των ίδιων των αστυνομικών, οι οποίοι είναι καθημερινά στους δρόμους, κυκλοφορούν υπό αντίξοες συνθήκες και αντιμετωπίζουν μεγάλες προκλήσεις, οδικές και μη. Η δράση μας συνοδεύεται και από ένα πολύ μεγάλο ‘ευχαριστώ’, εκ μέρους όλης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, προς αυτούς τους ανθρώπους που καθημερινά δίνουν το είναι τους, την ψυχή τους, για να υποστηρίξουν όλους εμάς», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγος, Γεώργιος Κανέλλος, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα προμήθειας οχημάτων για την ΕΛ.ΑΣ., μέσω της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Προμηθευτήκαμε τα δύο τελευταία έτη, συνολικά 65 οχήματα διαφόρων τύπων, τα οποία μοιράστηκαν κυρίως στις υπηρεσίες Τροχαίας αστυνόμευσης του Εθνικού και του Επαρχιακού οδικού δικτύου. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανό για την στήριξή του στο έργο που επιτελούν οι υπηρεσίες μας. Οι εξοπλισμοί αυτοί θα βελτιώσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τον πολίτη».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ