16 Ιουνίου 2024

ΜΕΝΟΥ

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024. Περιοδεία Σοφίας Ζαχαράκη και Τζίνας Οικονόμου στη Φθιώτιδα  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) 

Το διήμερο 5 και 6 Ιουνίου 2024,η Ευρυτάνας Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη, συνοδευόμενη από την Βουλευτή Ευρυτανίας, Τζίνα Οικονόμου, στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας της Νέας Δημοκρατίας εν όψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, πραγματοποίησαν περιοδεία στην Φθιώτιδα.

Στις 6 Ιουνίου 2024, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας από κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των επερχόμενων Ευρωεκλογών με επικεφαλής την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, κυρία Σοφία Ζαχαράκη, συνοδευόμενη από τη βουλευτή Ευρυτανίας, κυρία Τζίνα Οικονόμου, τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του ΥΠΕΝ, κύριο Μανώλη Γραφάκο, τον Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, κύριο Δημήτρη Δρακάκη, την υποψήφια Ευρωβουλευτή, κυρία Μαρία-Ωραιοζύλη Κουτσουπιά, και τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Φθιώτιδας, κύριο Σπύρο Κωσταρά, με τη συμμετοχή μελών τοπικών κομματικών οργανώσεων.

Οι επισκέψεις ξεκίνησαν στις 5 Ιουνίου με τη μετάβασή τους στο Δήμο Λαμιέων, όπου συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Λαμιέων, κύριο Πανουργιά Παπαϊωάννου, και επισκέφθηκαν το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου. Ακολούθησε επίσκεψη στον 1ο Δημοτικό Βρεφικό Σταθμό Λαμίας και τα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, όπου πραγματοποίησαν συναντήσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ηλία Σανίδα και τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Αλιευτικής Πολιτικής κ. Κώστα Αποστολόπουλο.

Κατά την επίσκεψή τους στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Λαμιέων, η Υπουργός, κυρία Σοφία Ζαχαράκη, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τα επίκαιρα κοινωνικά θέματα και συζήτησε με εργαζόμενους και πολίτες για τις ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Η περιοδεία συνεχίστηκε με επισκέψεις στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαμίας, το Κέντρο Εργασίας και Πολιτισμού (ΚΕΠΑ), το Γ’ ΚΑΠΗ του Δήμου Λαμιέων, τον Οργανισμό Προνοιακών Επιδόσεων και Κοινωνικής Ασφάλισης (ΟΠΕΚΑ), και την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδος.

Στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, η κυρία Ζαχαράκη μαζί με τους συνεργάτες της συνάντησαν τη Διευθύντρια, Ελένη Μπενιάτα, όπου συζητήθηκαν θέματα εκπαιδευτικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος. Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στην αλληλένδετη σχέση οικογένειας και εκπαίδευσης, με την Υπουργό να εκφράζει το αδιάλειπτο και έμπρακτο ενδιαφέρον της για τα ζητήματα παιδείας. Η κυρία Μπενιάτα, εκπροσωπώντας την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, ευχαρίστησε την Υπουργό για την επίσκεψη και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο της.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του κλιμακίου, ακολούθησε επίσκεψη στο Δημαρχείο Στυλίδας, όπου συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο, κ. Γιάννη Αποστόλου, και συζήτησαν με εργαζόμενους, πολίτες, και κομματικά στελέχη της περιοχής. Οι συζητήσεις περιλάμβαναν τις προκλήσεις και τις ανησυχίες των πολιτών, με ιδιαίτερη έμφαση στη σημασία των επικείμενων Ευρωεκλογών και την ανάγκη ενίσχυσης της θέσης της Ελλάδας στην Ευρώπη.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ