30 Ιανουαρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

«Ευχαριστώ» Ρόμπερτ Μενέντεζ στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου για την παρασημοφόρηση

Με επιστολή του στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο φιλέλληνας Αμερικανός γερουσιαστής, Ρόμπερτ Μενέντεζ, την ευχαριστεί για την παρασημοφόρησή του.

Ο Ρόμπερτ Μενέντεζ, πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ, βρέθηκε πρόσφατα στην Ελλάδα, με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου να του απονέμει το Μεγαλόσταυρο του Τάγματος της Τιμής.

Σε ευχαριστήρια επιστολή του, ο Ρόμπερτ Μενέντεζ κάνει λόγο για τη σημαντικότερη διάκριση που έχει λάβει στη ζωή του και την οποία θα έχει πάντα στην καρδιά του.

Όλη η επιστολή του Ρόμπερτ Μενέντεζ

«Αγαπητή κυρία Πρόεδρε,

Σας παρακαλώ, δεχθείτε την ευγνωμοσύνη μου για το γεγονός ότι φιλοξενήσατε την τελετή του Μεγαλόσταυρου του Τάγματος της Τιμής την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα. Ήταν η σημαντικότερη διάκριση που έχω λάβει στη ζωή μου και θα έχω πάντα στην καρδιά μου το παράσημο και την αναγνώριση προς το πρόσωπό μου.

Εκτιμώ ειλικρινά τις προσπάθειές σας για την ενίσχυση των διαρκώς αναπτυσσόμενων διμερών σχέσεων μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και των Ηνωμένων Πολιτειών και προσβλέπω στη συνέχιση και στο μέλλον αυτής της καλής συνεργασίας για την ευόδωσή τους. Και πάλι σας ευχαριστώ».

To άρθρο «Ευχαριστώ» Ρόμπερτ Μενέντεζ στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου για την παρασημοφόρηση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Generated by Feedzy