5 Φεβρουαρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Εύβοια: Μετά τις φωτιές, πλημμύρες – Πτώσεις βράχων στο Μαντούδι – Ολονύχτια επιφυλακή

Κακοκαιρία μετά τις φωτιές στη βόρεια Εύβοια. «Έχουμε πτώσεις βράχων σε πολλά σημεία της περιοχής», αναφέρει ο δήμαρχος Μαντουδίου, Γιώργος Τσαπουρνιώτης.

Σε όλα τα επίμαχα σημεία των οικισμών του Μαντουδίου στη βόρεια Εύβοια τα χωματουργικά μηχανήματα βρίσκονται σε επιφυλακή, καθώς ξεκίνησε η έντονη βροχόπτωση.

Ο δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, Γιώργος Τσαπουρνιώτης, μιλώντας στο evima.gr τόνισε ότι: «Αυτή την ώρα (σ.σ. 20:00 το βράδυ) υπάρχει έντονη βροχόπτωση…

… Έχουμε πτώσεις βράχων σε αρκετά σημεία του Δήμου, όπως στον δρόμο της παραλίας Αγίας Άννας και της παραλίας Αχλαδίου, στη Λίμνη και σε άλλες περιοχές. Αυτό που μας ανησυχεί είναι ότι τα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να είναι πιο έντονα τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 9 Σεπτεμβρίου. Είμαστε σε επιφυλακή και όπως αποφασίσαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας όλα τα δημαρχεία και στις τρεις ενότητες θα είναι ανοιχτά…».

Δείτε βίντεο από τη βροχόπτωση στο Μαντούδι:

«Παρακαλούνται όλοι οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να ενημερώνουν τούς προέδρους των τοπικών κοινοτήτων για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει», καταλήγει ο κ. Τσαπουρνιώτης.

To άρθρο Εύβοια: Μετά τις φωτιές, πλημμύρες – Πτώσεις βράχων στο Μαντούδι – Ολονύχτια επιφυλακή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Generated by Feedzy