19 Σεπτεμβρίου 2021

Ηλεία: Στο πόδι ο κόσμος σε Κολίρι και Λαμπέτι – Στις φλόγες η περιοχή

Συνεχίζεται ο πύρινος εφιάλτης, που ξεκίνησε νωρίτερα την Πέμπτη, στην περιοχή ανάμεσα Λαμπέτι και Κολίρι στην Ηλεία.

Η εικόνα της φωτιάς μέσα στη νύχτα τρομάζει τους κατοίκους που δεν πρόκειται να κλείσουν μάτι φοβούμενοι για τη ζωή τους και τις περιουσίες τους.

Από την άλλη, κατά μήκος της εθνικής οδού, αρκετοί πολίτες παρακολουθούν την εξέλιξή της.

Δείτε τις εικόνες του ilialive:

Νωρίτερα, ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Βασίλης Γιαννόπουλος, έκανε λόγο για «Οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού χωρίς καμία αμφιβολία».

Click4More: Ηλεία: Σε Λάλα και Χελιδόνι τα μεγαλύτερα πύρινα μέτωπα – Ανησυχία για κατοίκους που αρνούνται να φύγουν

Θυμίζουμε ότι οι αρχές εντόπισαν έναν ύποπτο για εμπρησμό στην Ηλεία, ο οποίος κινούταν με μηχανάκι και από όπου περνούσε, μετά ξέσπαγε φωτιά. Μάλιστα οι κινήσεις του έχουν καταγραφεί σε βίντεο. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Αυτή τη στιγμή, δύο πύρινα μέτωπα βρίσκονται σε εξέλιξη στο δήμο Αρχαίας Ολυμπίας και ένα τρίτο μέτωπο βρίσκεται, επίσης σε εξέλιξη, στο δήμο Πύργου, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Βασίλης Γιαννόπουλος.

Ειδικότερα, στον δήμο Αρχαίας Ολυμπίας οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες στην περιοχή του Λάλα, όπου νωρίτερα η φωτιά προκάλεσε ζημιές.

Επίσης, μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες και στο μέτωπο που καίει στην περιοχή Μιράκα, η οποία βρίσκεται ανατολικά της Αρχαίας Ολυμπίας.

Στο δήμο Πύργου, βρίσκεται σε εξέλιξη πυρκαγιά στην περιοχή Κολίρι, όπου εκεί οι πυροσβεστικές δυνάμεις προσπαθούν να την περιορίσουν και να μην κινηθεί προς την γειτονική περιοχή, Βαρβάσαινα. 

To άρθρο Ηλεία: Στο πόδι ο κόσμος σε Κολίρι και Λαμπέτι – Στις φλόγες η περιοχή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ