6 Φεβρουαρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Ημιμαραθώνιος Αθήνας: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την Κυριακή (12/9)

Ο Διεθνής Ημιμαραθώνιος της Αθήνας διεξάγεται την Κυριακή (12/9) και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν λόγω του αγώνα ανακοινώθηκαν σήμερα. 

Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021, διεξάγεται ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας, με αγώνες ακόμη ΑμεΑ, και 5 χλμ. Η πρώτη εκκίνηση θα δοθεί στις 07:25 (χειρήλατα ΑμεΑ, αγώνας επίδειξης) και θα ακολουθήσει στις 07:30) η εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου Δρόμου.

Οι δυο εκκινήσεις θα δοθούν επί της Λεωφόρου Αμαλίας, στην Πλατεία Συντάγματος, μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν να είναι οι κάτωθι:

Από τις 04:00 το πρωί της Κυριακής 12/09/21, θα υπάρχει απαγόρευση της κυκλοφορίας επί της Λ. Αμαλίας (και στις κάθετες αυτής οδούς) από Αθανασίου Διάκου μέχρι Βασιλίσσης Σοφίας.

Από τις 07:00 θα υπάρχει πλήρης απαγόρευση της κυκλοφορίας σε όλον τον δακτύλιο που περικλείει ο Ημιμαραθώνιος δρόμος.

Τμηματικά, θα υπάρξει επάνοδος κυκλοφορίας: από τις 11:00 αναφορικά με τον μεγάλο δακτύλιο, ενώ από τις 12:00 θα δίνεται τμηματικά στην κυκλοφορία ο μικρός δακτύλιος (μετά τις 15:00 η Λ. Αμαλίας). Το ΜΕΤΡΟ θα λειτουργεί κανονικά χωρίς καμία αλλαγή στα δρομολόγια του.

To άρθρο Ημιμαραθώνιος Αθήνας: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την Κυριακή (12/9) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Generated by Feedzy