18 Ιουνίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Η Αγγλική Ομοσπονδία ξεκινά έρευνα για παράνομο στοιχηματισμό στον αγώνα Όξφορντ-Άρσεναλ

Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Αγγλίας ξεκίνησε έρευνα για ύποπτα στοιχηματικά μοτίβα σχετικά με την κίτρινη κάρτα του αμυντικού της Οξφόρδης, Κιάρον Μπράουν, στην ήττα του Κυπέλλου Αγγλίας τη Δευτέρα από την Άρσεναλ.

Το Sportsmail έμαθε ότι η FA έχει φάκελο αποδεικτικών στοιχείων σχετικά με ενδεχόμενη διαφθορά, συμπεριλαμβανομένων φερόμενων τηλεφωνικών μηνυμάτων πριν από την έναρξη στο Kassam Stadium, τα οποία ισχυρίζονται ότι ο Μπράουν θα δεχόταν κίτρινη κάρτα σε μια στοιχηματική απάτη που φέρεται να κόστισε σε έναν bookmaker περισσότερα από 1.600 £.

Ένα μήνυμα φέρεται να δείχνει ένα στοιχηματικό δελτίο με περίπου 200 £ που στοιχηματίζονται στον Μπράουν να δεχθεί κίτρινη κάρτα σε απόδοση 8-1.

Ο 24χρονος αμυντικός της Βόρειας Ιρλανδίας δέχθηκε κίτρινη κάρτα στο 59ο λεπτό επειδή έκανε φάουλ στον Μπουκάγιο Σάκα με το σκορ στο 0-0, τέσσερα λεπτά πριν ο Μοχάμεντ Ελνένι δώσει το προβάδισμα στην Άρσεναλ.

Δεν είναι σαφές πόσα στοιχήματα τοποθετήθηκαν στην κάρτα του Μπράουν και το εύρος των ευθυνών των άλλων πρακτορείων στοιχημάτων, αλλά η FA αντιμετωπίζει το θέμα σοβαρά.

Αυτόπτες μάρτυρες στο παιχνίδι είπαν στο Sportsmail ότι είδαν αρκετούς οπαδούς της Άρσεναλ να πανηγυρίζουν μετά την κίτρινη κάρτα του Μπράουν, με αρκετούς από αυτούς να καυχιούνται ότι κέρδισαν εκατοντάδες λίρες.

Πηγή: Dailymail
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ