22 Ιουνίου 2021

Η Καίτη Φίνου εξομολογείται την προσβλητική συμπεριφορά συναδέλφου της

«Μου είπε μπροστά σε κόσμο ότι… κατάντησες να μένεις στο σπίτι του ηθοποιού», λέει η Καίτη Φίνου.

Για τη διαμονή της στο σπίτι του ηθοποιού, αλλά και την προσβλητική συμπεριφορά ενός συναδέλφου της προς το πρόσωπό της, μίλησε η Καίτη Φίνου στην εκπομπή Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή.

«Κάποιος μου έγραψε “δεν έχεις να φας και φτιάχνεις τα νύχια σου;”. Κάνουν λάθος αν πιστεύουν ότι δεν έχω να φάω. Απλώς δεν μπορώ να ζήσω έτσι όπως θέλω με ανέσεις, εννοώ να περνάω αξιοπρεπώς. Αν είχα να πληρώνω ενοίκιο και έξοδα σπιτιού δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο.

Στο σπίτι του ηθοποιού τρώω καλά, έχουμε ρούχα και έχω και έναν σύντροφο να συζητάω. Δεν θέλω να φύγω από το σπίτι του ηθοποιού, μεγάλωσα, απευθείας από εδώ θα πάω στο γηροκομείο, έτσι για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει», είπε η Καίρη Φίνου.

Η Καίτη Φίνου πρόσθεσε επίσης: «Συνάδελφος μου, ας τον πω συνάδελφο για να φανώ ευγενική,  μου έχει πει μπροστά σε πολύ κόσμο “που κατάντησες να μένεις στο σπίτι του ηθοποιού”.

Και ξέρουμε ότι αυτός γλείφει όλο τον κόσμο για να πάρει δουλειά. Καλά κάνει και γλείφει αφού μπορεί, εγώ δεν μπόρεσα να το κάνω αυτό στη ζωή μου.

Σε οκτώ χρόνια θα πάω σε ένα καλό γηροκομείο να με προσέχουν. Ποιος θα με προσέξει; Θα καθίσει ένας σύντροφος νεότερος να με γηροκομήσει; Όχι βέβαια».

To άρθρο Η Καίτη Φίνου εξομολογείται την προσβλητική συμπεριφορά συναδέλφου της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Τοπικές ειδήσεις
Επικαιρότητα
Αθλητικά