3 Οκτωβρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Η ΛΕΜΟΚ υποδέχεται δεκάδες αναβάτες στη 2η εντουροβόλτα Καρπενησίου. Τριήμερο δράσεων και εκδηλώσεων – Το πρόγραμμα

Μια γιορτή των δύο – και όχι μόνο – τροχών θα στηθεί το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο Καρπενήσι. Η Λέσχη Μοτοσκλετιστών Καρπενησίου (ΛΕ.ΜΟ.Κ.) διοργανώνει τη 2η εντουροβόλτα, σε μια διαδρομή 50-55 χιλιομέτρων στα ελατοδάση πέριξ της ευρυτανικής πρωτεύουσας, με στόχο να αναδείξει την περιοχή ως έναν τόπο ιδανικό για εναλλακτικές δραστηριότητες στη φύση, με σεβασμό στο περιβάλλον και με προτεραιότητα στην ασφάλεια των αναβατών. Πολύτιμη είναι η στήριξη του Δήμου Καρπενησίου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το απόγευμα του Σαββάτου (3/6) θα λάβει χώρα drift show στον χώρο του Αθλητικού Κέντρου (όπου θα στηθεί και η διοργάνωση) και θα ακολουθήσει μουσικό πάρτι με ντι τζέι.

Η εντουροβόλτα θα διεξαχθεί το πρωί της Κυριακής (4/6), με εκκίνηση και τερματισμό το προπονητικό κέντρο. «Εκκίνηση-τερματισμός στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου, 50 με 55 χιλιόμετρα συνολικά. Θα υπάρχει και ανεφοδιασμός για όποιον επιθυμεί. Χρόνος ολοκλήρωσης 4+ ώρες! (υπάρχουν και έξοδοι διαφυγής-επιστροφής στο σημείο αφετηρίας, αν επιθυμεί κάποιος χωματόδρομο για εύκολη και γρηγορότερη επιστροφή). Βαθμός δυσκολίας 7.5/10», περιγράφουν οι άνθρωποι της ΛΕΜΟΚ. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, προγραμματίζεται εύκολη πεζοπορία για μικρούς και μεγάλους, από τον ΠΦΣ Καρπενησίου.

Τη Δευτέρα (5/6) οι αναβάτες έχουν την ευκαιρία συμμετοχής σε περιηγητική βόλτα 90χλμ «…στα μαγικά βουνά του Καρπενησίου και των γύρω χωριών».

Η γραμματεία και οι δηλώσεις συμμετοχών θα ανοίξουν το απόγευμα του Σαββάτου (3/6), στο Αθλητικό Κέντρο (κόστος 20 ευρώ με δώρο μπλουζάκι της ΛΕΜΟΚ, νερό και σάντουιτς στον ανεφοδιασμό). Υπάρχει δυνατότητα κάμπινγκ στον χώρο του Αθλητικού Κέντρου με τουαλέτες και ζεστό νερό. Θα λειτουργεί catering με είδη μπάρμπεκιου Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα. Η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Καρπενησίου διατηρεί κάθε δικαίωμα ακύρωσης ή αναβολής της βόλτας για λόγους ασφαλείας λόγω εκτάκτων καιρικών φαινομένων.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ