25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Η νέα Skoda Fabia αχνοφαίνεται στον ορίζοντα

Η Skoda έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη επίσημη εικόνα της πολυαναμενόμενης Fabia 4ης γενιάς, που θα είναι πιο πολυτελής από κάθε άλλη φορά.{loadposition skoda}

Σύμφωνα με πηγές από την Μλάντα-Μπόλεσλαβ, η νέα Fabia θα είναι μεγαλύτερη σε όλες τις διαστάσεις και θα χαρακτηρίζεται από πιο δυναμικές σχεδιαστικές γραμμές, στα πρότυπα του Scala. Η σχεδίαση θα αντλεί επιρροές τόσο από το τσεχικό μικρομεσαίο (κατά το παράδειγμα του νέου VW Polo και του Golf), όσο και το ηλεκτρικό Enyaq iV. Στο εσωτερικό η καμπίνα θα δίνει έμφαση στην ευρυχωρία και την πρακτικότητα, δίχως να παραμελεί την ποιότητα και τις ψηφιακές λειτουργίες. Στο ταμπλό, το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας MIB 3.0 θα ενσωματώνεται σε οθόνες αφής από 6,5 έως 9,2 ίντσες.

Η 4η εκδοχή της Fabia θα πατάει στην υπερσύγχρονη MQB A0, η οποία εκτός των ομότιμων SEAT Ibiza και VW Polo, χρησιμοποιείται από τα VW T-CrossAudi A1Skoda Scala και Kamiq.

Κάτω από το καπό θα βρίσκεται σίγουρα ο 1.000άρης τρικύλινδρος TSI των 95 και 115 ίππων, ενώ πολύ πιθανή θεωρείται η προσθήκη του 1.5 TSI EVO των 150 ίππων. Όπως και να έχει, το μόνο δεδομένο είναι πως η πρεμιέρα της νέας Fabia θα γίνει συντομότερα από όσο υπολόγιζαν οι Τσέχοι. Το αρχικό χρονοδιάγραμμα προέβλεπε την παρουσίαση να λαμβάνει χώρα στα τέλη του 2021, με αρχές του 2022. Ο αυξανόμενος ανταγωνισμός της κατηγορίας, ωστόσο, επισπεύδουν τις διαδικασίες για το πρώτο μισό του ’21.

The post Η νέα Skoda Fabia αχνοφαίνεται στον ορίζοντα appeared first on AutoGreekNews.

… Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ