19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Η Σεμέλη Ζαρμακούπη βραβεύτηκε για τις διακρίσεις της το 2023, από τον Δήμο Καρπενησίου και την ΠΕ Ευρυτανίας (ΦΩΤΟ)

Την Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023, στις 8.00 το βράδυ, στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση “Το Πνεύμα των Χριστουγέννων”, μια βραδιά απόδοσης τιμών σε μαθητές και μαθήτριες που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους την προηγούμενη σχολική χρονιά, μια βραδιά επιβράβευσης ανθρώπων που μέσα από την προσπάθειά τους δείχνουν τον δρόμο προς την κορυφή και την καταξίωση.

Ο Δήμος Καρπενησίου τίμησε και ανθρώπους που έχουν διακριθεί μέσα από την ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Βραβεύτηκε, μεταξύ άλλων, η Σεμέλη Ζαρμακούπη (το βραβείο παρέλαβε από τον αντιπ/ρχη ΠΕ Ευρυτανίας ο προπονητής της, Νίκος Ζαρμακούπης), πρωταθλήτρια του Α.Σ. Ευρυτανίας και μέλος της Εθνικής Ομάδας Kick Boxing, «για τις αθλητικές επιδόσεις της και τη διάκρισή της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Kick Boxing στην Πορτογαλία (17-23/11/23)».

Λίγες ημέρες αργότερα, η Καρπενησιώτισσα πρωταθλήτρια τιμήθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας. Τη Σεμέλη Ζαρμακούπη βράβευσαν ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας, Άρης Τασιός, και η Αντιπεριφερειάρχης Δασικής Πολιτικής & Κτηνοτροφίας, Κατερίνα Καλαντζή. «Ευχαριστούμε την Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας και ειδικά τους Αντιπεριφερειάρχες κ. Τασιό Αριστείδη και κα Αικατερίνη Καλαντζή για τη βράβευση της Σεμέλης για τις εξαιρετικές διακρίσεις της το 2023», αναφέρει ο πατέρας και προπονητής της, Νίκος Ζαρμακούπης.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ