20 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Θάνατος τριών παιδιών: Εντολή για εκταφή της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας

Εντολή για εκταφή της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας όπου διέμενε το ζευγάρι που έχασε τα τρία του παιδιά, έδωσε σήμερα η Εισαγγελία της Πάτρας.

Ο θάνατος της 69χρονης σπιτονοικοκυράς του ζεύγους εγείρει πολλά ερωτήματα και τίθεται υπό διερεύνηση με επείγουσα εισαγγελική εντολή, ενώ ερωτηματικά προκαλεί και το γεγονός ότι παρά το ότι η ίδια είχε ζητήσει να αποτεφρωθεί τελικά κηδεύτηκε.

Σημειώνεται ότι ο 30χρονος πατέρας των 3 παιδιών ήταν ο πληρεξούσιος της γυναίκας και υπέθυνος για τους τραπεζικούς λογαριασμούς της, ενώ κατά τις πληροφορίες λάμβανε και τη σύνταξή της.

Σύμφωνα πάλι με τις πληροφορίες την είχε εκπροσωπήσει στην πώληση ακινήτου ενώ αναφέρεται ότι είχε σχέση με κάποιο λογαριασμό πολλών χιλιάδων ευρώ. Σε σχέση με την οικονομική επιφάνεια της γυναίκας κάποιοι υποστηρίζουν ότι υπήρχε περιουσία και άλλοι ότι υπήρχαν χρέη που είχαν οδηγήσει την υποθήκευση ενός ορόφου, γεγονός που μένει να διασαφηνιστεί με άρση τραπεζικου απορρήτου.

Οι συγγενείς της πάντως δηλώνουν ότι δεν γνώριζαν τίποτα για όλα αυτά και ότι δεν ενημερώθηκαν ούτε καν για το θάνατό της και επιφυλάσσονται να ασκήσουν όλα τα νόμιμα μέσα μόλις ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Θάνατος τριών παιδιών: Τι ισχυρίζεται η 33χρονη στο απολογητικό υπόμνημά της – ertnews.gr

Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας – ertnews.gr

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ