29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Θανατηφόρο τροχαίο στη Βίνιανη Ευρυτανίας. Φορτηγό συγκρούστηκε με επαγγελματικό βαν, νεκρός ένας 51χρονος οδηγός

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (22/7), στη Βίνιανη του Δήμου Αγράφων Ευρυτανίας. Νεκρός είναι ένας 51χρονος άνδρας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη στη βορειοδυτική είσοδο του χωριού, όταν φορτηγό που κινούνταν με κατεύθυνση προς το Καρπενήσι, συγκρούστηκε με επαγγελματικό βαν. Ο 51χρονος οδηγός του λευκού βαν, επαγγελματίας από γειτονικό χωριό, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά.

Δέχθηκε τις Πρώτες Βοήθειες από ιατρούς του Κέντρου Υγείας Δυτ. Φραγκίστας και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Καρπενησίου, για να μεταφερθεί λίγη ώρα αργότερα στο Γεν. Νοσοκομείο Καρπενησίου. Η κατάστασή του ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη και παρά τις προσπάθειες των ιατρών, ο 51χρονος, που ήταν πατέρας δύο παιδιών, δυστυχώς κατέληξε στα τραύματά του.

Με αφορμή το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε μέρα μεσημέρι λίγες δεκάδες μέτρα από το κέντρο του χωριού, οι κάτοικοι της Βίνιανης ζητούν να ληφθούν μέτρα, καθώς συχνά οδηγοί διέρχονται με μεγάλες ταχύτητες, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια οδηγών και πεζών, ακόμα και μικρών παιδιών.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ