24 Φεβρουαρίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Θεσσαλονίκη: Έξυπνες πινακίδες που εκπλήσσουν ευχάριστα – Δείτε πώς δικαιολογούν την ονομασία τους

Οι επίμαχες πινακίδες τοποθετήθηκαν στην πλατεία Αγίας Σοφίας και το επόμενο διάστημα θα μπουν οι επόμενες στη Θεσσαλονίκη…

Την τοποθέτηση έξυπνων πινακίδων οδοσήμανσης παρουσίασε το πρωί, στην πλατεία Αγίας Σοφίας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας. Παρών ήταν και ο Σάββας Τορτοπίδης, εκπρόσωπος της εταιρείας “Μασούτης”, η οποία έκανε τη δωρεά του έργου.

Πρόκειται για πινακίδες οδοσήμανσης, οι οποίες γράφουν σύντομα ιστορικά στοιχεία για την ονομασία τους, ενώ με ένα σκανάρισμα του QR code οι πολίτες θα μπορούν να διαβάζουν αναλυτικότερα πληροφορίες. “Όλοι απολαμβάνουμε μια βόλτα στην Τσιμισκή αλλά κανείς δεν ξέρει πώς πήρε την ονομασία αυτή η οδός. Αυτό θέλει να επιλύσει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, αρχικά στο κέντρο της πόλης και σταδιακά σε όλο το Δήμο. Η ιστορία που κουβαλάει η πόλη, έλειπε από την πληροφορία του Δήμου” σχολίασε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Για τις νέες πινακίδες οδοσήμανσης μίλησε και ο εκπρόσωπος της εταιρείας “Μασούτης”, Σάββας Τορτοπίδης: “Με χαρά δεχθήκαμε την ιδέα του δημάρχου να τοποθετηθούν αυτές οι πινακίδες. Αυτό το έργο βρίσκεται στο πλαίσιο ‘καθημερινές δράσεις’ για τον άνθρωπο και το περιβάλλον“. Δείτε το βίντεο του thestival.gr…

To άρθρο Θεσσαλονίκη: Έξυπνες πινακίδες που εκπλήσσουν ευχάριστα – Δείτε πώς δικαιολογούν την ονομασία τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ