14 Ιουνίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Θεσσαλονίκη: Αγωγή αποζημίωσης από τον πρώην σύντροφο της κατέθεσε θύμα revenge porn

Αγωγή αποζημίωσης για προσβολή προσωπικότητας κατέθεσε γυναίκα που έπεσε θύμα εκδικητικής πορνογραφίας στη Θεσσαλονίκη. Η ζωή της έγινε κόλαση όπως λέει μετά τη διάρρευση βίντεο με προσωπικές της στιγμές στο διαδίκτυο παρότι ο πρώην σύντροφός της καταδικάστηκε για όσα έκανε. Ακόμη και σήμερα το θύμα με τον συνήγορό της προσπαθούν να αποσύρουν τα βίντεο που αντιγράφονται από ιστοσελίδα σε ιστοσελίδα.

Το θύμα εκδικητικής πορνογραφίας περιγράφει στην ΕΡΤ3 όσα αποτελούν τη ζωή της, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο με προσωπικές ευαίσθητες στιγμές της.

«Με ενόχλησε πολύ, με θύμωσε με εξόργισε, αλλά δεν μπορούσα να κάνω και κάτι άλλο το αποδέχτηκα. Ήταν τραγικό κυκλοφορούσα έξω χωρίς να ξέρω τίποτα και κάποιοι άλλοι με έβλεπαν…», όπως λέει το θύμα.

Η υπόθεση απασχόλησε τα ποινικά δικαστήρια και μάλιστα ο πρώην σύντροφος καταδικάστηκε αμετάκλητα σε φυλάκιση 15 μηνών.

«Στα τέλη του 2018 ο αντίδικος ανέβασε τις επίμαχες σκηνές, όταν χώρισαν για να την εκδικηθεί. Φαντάζεστε τί ακολούθησε. Δεν μπορεί να κυκλοφορήσει έξω, είχε μία υγιή επιχείρηση και δεν μπορεί να την ασκεί, την έχει παραχωρήσει σε συνεργάτη της, για να παίρνει κάποια χρήματα, βγαίνει έξω το βράδυ για να μην την αναγνωρίσουν», αναφέρει ο Αστέριος Πλάτσκος, συνήγορος υποστήριξης κατηγορίας.

Η γυναίκα μετά την καταδίκη του πρώην συντρόφου της προσέφυγε στα αστικά δικαστήρια διεκδικώντας αποζημίωση για προσβολή προσωπικότητας. Όπως λέει η ζωή της έγινε ένας εφιάλτης.

Το θύμα της εκδικητικής πορνογραφίας και ο συνήγορός της ακόμη και σήμερα προσπαθούν να αποσύρουν τα βίντεο που αντιγράφονται από ιστοσελίδα σε ιστοσελίδα.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ