5 Φεβρουαρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Θεσσαλονίκη: Βρήκε μέσα στο σούπερ μάρκετ πορτοφόλι με 550 ευρώ – Οι κάμερες έδειξαν τι έκανε στη συνέχεια

Θεσσαλονίκη: Βρήκε μέσα στο σούπερ μάρκετ πορτοφόλι με 550 ευρώ – Οι κάμερες έδειξαν τι έκανε στη συνέχεια

Το πορτοφόλι έπεσε από γυναίκα που ψώνιζε μέσα στο σούπερ μάρκετ. Τα όσα ακολούθησαν προκάλεσαν συζητήσεις…

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά, υπόθεση υπεξαίρεσης που σημειώθηκε τον Νοέμβριου του 2020. Όπως διαπιστώθηκε, πολίτης βρήκε μέσα σε σούπερ μάρκετ πορτοφόλι γυναίκας που περιείχε προσωπικά έγγραφα και περισσότερα από 550 ευρώ. Αντί όμως να το παραδώσει το κράτησε για τον εαυτό του.

Η εξιχνίαση έγινε από Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης που διενεργούν έρευνες σχετικά με υποθέσεις που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

Επίσης, στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά εξιχνίασαν και δέκα περιπτώσεις κλοπής που διαπράχθηκαν στην περιοχή αρμοδιότητάς τους κατά το προηγούμενο έτος και αφορούν κυρίως σε διαρρήξεις οχημάτων με αφαίρεση αντικειμένων από το εσωτερικό τους.

Σύμφωνα με το thestival.gr, σχημάτισαν δικογραφίες σε βάρος δέκα συνολικά ατόμων, οι οποίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

To άρθρο Θεσσαλονίκη: Βρήκε μέσα στο σούπερ μάρκετ πορτοφόλι με 550 ευρώ – Οι κάμερες έδειξαν τι έκανε στη συνέχεια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Generated by Feedzy