13 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Θεσσαλονίκη: Δημοτικοί αστυνομικοί μεταμόρφωσαν τον εξωτερικό τοίχο του βρεφοκομείου «Άγιος Στυλιανός»

Άνδρες και γυναίκες της Δημοτικής Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη έβγαλαν τις στολές και έπιασαν τα πινέλα, για να ζωγραφίσουν και να μεταμορφώσουν εξωτερικούς τοίχους του δημοτικού βρεφοκομείου «Άγιος Στυλιανός».

Τις θερμές ευχαριστίες του προς τα στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας εξέφρασε και από τη μεριά του, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, απευθύνοντας παράλληλα μια έκκληση: «Αυτήν την όμορφη εικόνα που βλέπουμε σήμερα, ας τη διατηρήσουμε. Υπάρχουν άλλοι τρόποι, άλλοι χώροι έκφρασης, διαμαρτυρίας. Τον χώρο αυτό σε ένα ίδρυμα που κάνει τόσο σημαντική δουλειά, ας τον κρατήσουμε καθαρό, ας τον κρατήσουμε όμορφο», τόνισε ο κ. Ζέρβας.

«Είμαστε εδώ, για να αποδείξουμε τι πραγματικά προσφέρει η Δημοτική Αστυνομία στο κοινωνικό σύνολο», ανέφερε από την πλευρά του ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για δράσεις Δημοτικής Αστυνομίας Δημήτρης Δαγκλής, τονίζοντας ότι οι κοινωνικές δράσεις της υπηρεσίας θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

«Η δράση στον ‘Άγιο Στυλιανό’ εντάσσεται στο πλαίσιο του κοινωνικού χαρακτήρα και προσανατολισμού της υπηρεσίας», υπογράμμισε κι ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας Πέτρος Παπαφίλης.

Τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν για τη βαφή προσφέρθηκαν από ιδιωτική εταιρεία.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

To άρθρο Θεσσαλονίκη: Δημοτικοί αστυνομικοί μεταμόρφωσαν τον εξωτερικό τοίχο του βρεφοκομείου «Άγιος Στυλιανός» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ