24 Ιουνίου 2021

Θεσσαλονίκη – Κορονοϊός: Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια – Νέο επεισόδιο με εκατοντάδες αμετανόητους (video)

Θεσσαλονίκη – Κορονοϊός: Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια – Νέο επεισόδιο με εκατοντάδες αμετανόητους (video)

Ο κορονοϊός συνεχίζει να δοκιμάζει τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη χώρα. Παρόλα αυτά, ορισμένοι συνεχίζουν σαν να μην υπάρχει πανδημία. Ο συνωστισμός που παρατηρείται καθημερινά προβληματίζει…

Παρά τις εκκλήσεις των ειδικών για πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας στη μάχη με τον κορονοϊό, ορισμένοι συνεχίζουν στον… δικό τους δρόμο. Αυτόν που τους φέρνει τα περισσότερα βράδια της εβδομάδας στην καρδιά της πόλης, έξω από καταστήματα με take away ποτά, να συνωστίζονται για ώρες.

Χωρίς μάσκες οι περισσότεροι, με τις αποστάσεις ασφαλείας να είναι αδύνατον να τηρηθούν από ένα σημείο και μετά. Στο νέο βίντεο του newsit.gr, βλέπουμε πολλούς να καπνίζουν και να συζητούν. Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν την περασμένη Κυριακή, στο σημείο δεν ακούγεται μουσική.

Οι υπεύθυνοι των καταστημάτων και οι υπάλληλοι, τονίζουν πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι για να αποτρέψουν όλο αυτό που γίνεται. «Δεν είμαστε αστυνομικοί» έλεγαν πριν από λίγες μέρες στο Live News υπάλληλοι καφετέριας, στην οδό Μητροπόλως. Οι αστυνομικοί περνούν αραιά και που από την περιοχή, χωρίς να δίνουν τη λύση…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΙΔΗΣ

 

To άρθρο Θεσσαλονίκη – Κορονοϊός: Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια – Νέο επεισόδιο με εκατοντάδες αμετανόητους (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Τοπικές ειδήσεις
Επικαιρότητα
Αθλητικά