Θεσσαλονίκη: Προπέτασμα καπνού και συναγερμός σε γνωστό πολυκατάστημα για έναν απίστευτο λόγο (video)

Θεσσαλονίκη: Προπέτασμα καπνού και συναγερμός σε γνωστό πολυκατάστημα για έναν απίστευτο λόγο (video)

Μεγάλη αναστάτωση σε γνωστό πολυκατάστημα στη Θεσσαλονίκη, με αστυνομικούς και πυροσβέστες να σπεύδουν στο σημείο. Δείτε τι είχε συμβεί…

Η περιέργεια μιας γάτας στάθηκε αφορμή για να κινητοποιηθούν Αστυνομία και Πυροσβεστική το βράδυ της Τετάρτης (10-02-2021) στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Άμεση δράση και Πυροσβεστική ειδοποιήθηκαν ότι ηχεί το σύστημα συναγερμού και βγαίνουν καπνοί από κατάστημα αλυσίδας πώλησης ηλεκτρικών ειδών.

Ο συναγερμός δεν χτύπησε για κάποιον διαρρήκτη και οι καπνοί δεν προκλήθηκαν από φωτιά. Μια γάτα κατάφερε να μπει στο κατάστημα μέσα από το σύστημα εξαερισμού. Με τις κινήσεις της ενεργοποίησε τον συναγερμό, ο οποίος με τη σειρά του έθεσε σε λειτουργία το προπέτασμα καπνού, μέσο παρεμπόδισης της δράσης διαρρηκτών.

Οι πυροσβέστες και οι αστυνομικοί αυτή τη φορά δεν χρειάστηκε να επέμβουν. Δείτε το βίντεο του thestival.gr από το σημείο του συμβάντος…

To άρθρο Θεσσαλονίκη: Προπέτασμα καπνού και συναγερμός σε γνωστό πολυκατάστημα για έναν απίστευτο λόγο (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Τοπικές ειδήσεις
Επικαιρότητα
Αθλητικά