26 Σεπτεμβρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε δύο 24χρονους που έκλεβαν ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Δικυκλιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω δύο 24χρονους που θα έκλεβαν ανταλλακτικά αυτοκινήτων από επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Μενεμένης.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες χθες (09-03-2023), οι προαναφερόμενοι άντρες είχαν εισέλθει παράνομα σε αύλειο χώρο συνεργείου φορτηγών αυτοκινήτων, πλην όμως, έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και τράπηκαν σε φυγή, για να εντοπιστούν λίγη ώρα αργότερα στην περιοχή της Διαλογής, όπου και συνελήφθησαν. 

Από την έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αμπελοκήπων – Μενεμένης προέκυψε ότι, οι δράστες είχαν διαπράξει κατά το παρελθόν και από κοινού δύο διαρρήξεις σε μεταφορική εταιρεία, απ’ όπου αφαίρεσαν μπαταρίες φορτηγών αυτοκινήτων αξίας (4.000) ευρώ περίπου, ενώ για έναν εκ των συλληφθέντων προκύπτει η εμπλοκή του σε άλλες (6) περιπτώσεις κλοπής από εταιρείες κατά το χρόνο που αυτές ήταν εκτός λειτουργίας, απ’ όπου αφαίρεσε μεταλλικά αντικείμενα (π.χ. κουφώματα και ανταλλακτικά αυτοκινήτων) με τη συνολική τους αξία να υπερβαίνει τις 40.000 ευρώ.     

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στην αρμόδια δικαστική Αρχή.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ