13 Ιουνίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Θεσσαλονίκη: OI «ΧΟΠΑ Ήρωες 112» στο ΝΟΗΣΙΣ

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, 11.00 – 13.30, γονείς και παιδιά ηλικίας 5-12 ετών είναι έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν τη δωρεάν διαδραστική παράσταση: «Γνώρισε τους ΧΟΠΑ Ήρωες 112, γίνε και Εσύ Ήρωας!», στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείου Τεχνολογίας – ΝΟΗΣΙΣ.

Οι «Χ.Ο.Π.Α. Ήρωες 112» είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που για 4η συνεχόμενη χρoνιά εφαρμόζεται παγκοσμίως από τον Παγκόσμιο Οργανισμό για τα Εγκεφαλικά Επεισόδια (World Stroke Organization), το Schools for Health in Europe Foundation (S.H.E.), σε συνεργασία με την Angels Initiative και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.
Μέσα από αυτό το πολύ διασκεδαστικό, βραβευμένο και δωρεάν πρόγραμμα, τα παιδιά εκπαιδεύονται ώστε να είναι ικανά να βοηθήσουν να σωθούν οι παππούδες και οι γιαγιάδες τους.

Έτσι γονείς και παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους χαρακτήρες «ΧΟΠΑ Ήρωες 112» μέσα από μια άκρως διασκεδαστική παράσταση, απολαμβάνοντας παράλληλα εκπαιδευτικά παιχνίδια, μουσικοχορευτικές ανακαλύψεις και πολλές άλλες εκπλήξεις και δώρα.

Να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα υλοποιείται με την επιστημονική συνεργασία του τμήματος Κοινωνικής και Προληπτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, υπό την αιγίδα των Δήμων Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς, Πυλαίας-Χορτιάτη, Μετεώρων, την υποστήριξη της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος, του NΟΗΣΙΣ και του Kids Save Lives.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ