Θετικός στον κορονοϊό και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Στερεάς, Κώστας Καραγιάννης

Θετικός στον κορονοϊό ανιχνεύθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, κ. Κώστας Καραγιάννης. Το ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από τις σελίδες του στα κοινωνικά δίκτυα, αναφέροντας τα εξής:

“Με ειλικρίνεια και αίσθημα ευθύνης θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι βρέθηκα θετικός στη λοίμωξη COVID19. Ακολουθώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα πραγματοποιήθηκε η ιχνηλάτηση των επαφών μου.

Θεωρώ χρέος μου να ενημερώσω δημοσίως για το αποτέλεσμα της εξέτασης. Μέχρι στιγμής βρίσκομαι σε καλή κατάσταση και συνεχίζω να εργάζομαι με τη βοήθεια της τεχνολογίας από απόσταση.

Εκφράζω τις ευχαριστίες μου για τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα που έδειξαν οι αρμόδιες υπηρεσιακές και υγειονομικές αρχές. Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των ιατρών ευελπιστώ ότι σύντομα θα επανέλθω υγιής στα καθήκοντά μου. Το ίδιο εύχομαι από καρδιάς για όλους τους ανθρώπους που δοκιμάζονται από τη λοίμωξη COVID19.

Η εσωτερική μας δύναμη και η επιστήμη της ιατρικής θα αποτελέσουν πολύτιμους και μοναδικούς συμμάχους απέναντι στον αγώνα κατά της πανδημίας.”.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις την Τετάρτη (17/2) είχε γίνει γνωστό πως θετικός στον νέο ιό είναι και ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Φθιώτιδας κ. Θανάσης Καρακάντζας.

Τοπικές ειδήσεις
Επικαιρότητα
Αθλητικά