1 Απριλίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Θλίψη σε Λαμία και Πετράλωνα Ευρυτανίας, για τον θάνατο 67χρονου από επιπλοκές του κορονοϊού

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών, νικημένος από τον κορονοϊό, ο Δημήτρης Γραβάνης, γνωστός επαγγελματίας (υδραυλικός) στην πόλη της Λαμίας. Ο «μάστορας», όπως ήταν γνωστός στην κοινωνία της φθιωτικής πρωτεύουσας, καταγόταν από το χωριό Πετράλωνα Ευρυτανίας και είχε δύο παιδιά. Διαγνώστηκε με covid-19 στα μέσα Νοεμβρίου και παρά τη γενναία μάχη που έδωσε -επί σχεδόν 1 μήνα, τελικά κατέληξε στο νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου νοσηλευόταν σε ΜΕΘ.

Το μήνυμα της οικογένειάς του αναφέρει:

«Αποχαιρετούμε σήμερα 17/12/2020 στις 16:00 στον ιερό ναό Αγίου Αθανασίου Ροδίτσας τον αγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα και φίλο Δημήτρη Γραβάνη σε ηλικία 67 ετών. Ο ‘μάστορας’ γεννήθηκε στα Πετράλωνα Ευρυτανίας από τα οποία έφυγε για τη Λαμία πολύ μικρός. Στην πόλη μας εργάστηκε σαν επαγγελματίας υδραυλικός και έμπορος, έκανε φίλους και οικογένεια και αγαπήθηκε για πολλούς λόγους που κάνουν την οικογένεια του υπερήφανη.

Η οικογένεια του θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Λαμίας αρχικά και κυρίως το αντίστοιχο προσωπικό της ΜΕΘ του νέου νοσοκομείου Χαλκίδας. Τους ευχαριστούμε που έδωσαν μαζί του, δίπλα του την άνιση μάχη όπως αποδείχθηκε ενάντια στην κατάρα του κορονοΐου για 30 ημέρες.

Τέλος ευχαριστούμε τους φίλους, τους συγγενείς και όλους όσους μας συμπαραστάθηκαν όλο αυτό το καιρό και μας συμπαραστέκονται στο βαρύτατο μας πένθος. Αντίο πατέρα και σύζυγε, σε αγαπάμε και μας λείπεις ήδη πολύ.

Η Γιώτα σου, Άρης και Παρασκευάς.

Καλό ταξίδι μάστορα…».

(με στοιχεία από το lamiareport.gr)

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ