29 Μαρτίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Θλίψη σε Φθιώτιδα και Ευρυτανία για τον θάνατο του παπα-Στέφανου Μελισσουργού, σε ηλικία μόλις 57 ετών. Η ανακοίνωση της Ι.Μ.Φ.

Βαριά απώλεια συνιστά ο χαμός του παπα-Στέφανου Μελισσουργού, σε ηλικία μόλις 57 ετών. Ήταν εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονα στα Καμένα Βούρλα. Είχε γεννηθεί το 1966 στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Καρπενήσι, όπου και αποφοίτησε από το Εκκλησιαστικό Λύκειο Καρπενησίου, ενώ υπηρέτησε και στο χωριό της Αγίας Τριάδας.

Η ανακοίνωση της Ι.Μ. Φθιώτιδος αναφέρει τα εξής:

“Η Ιερά Μητρόπολις Φθιώτιδος με την κατ΄ άνθρωπον θλίψη αναγγέλλει την αιφνίδιο κοίμηση του π. Στεφάνου Μελισσουργού, Εφημερίου του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Καμένων Βούρλων.

Ο μακαριστός π. Στέφανος Μελισσουργός γεννήθηκε το 1966 στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Καρπενήσι, όπου και απεφοίτησε από το Εκκλησιαστικό Λύκειο Καρπενησίου.

Ενυμφέυθη την αγαπημένη του σύζυγο Άννα Νομικού με την οποία δημιούργησαν μία ευλογημένη πολύτεκνη οικογένεια με 6 παιδιά.

Διάκονος και Πρεσβύτερος χειροτονήθηκε υπό του μακαριστού Μητροπολίτου Καρπενησίου κυρού Νικολάου, ενώ τα τελευταία 13 χρόνια διακονούσε στην Ενορία του Αγίου Παντελεήμονος Καμένων Βούρλων.

Διακρινόταν για την ευγένεια του, την ταπεινότητά και το πράον του χαρακτήρος του και την αγάπη και αφοσίωσή του στην Εκκλησία.

Η Εξόδιος Ακολουθία του θα ψαλεί υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος  κ. Συμεών σήμερα Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 στις 15:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Καμένων Βούρλων”.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ