28 Σεπτεμβρίου 2021

Ιάκωβος Μυλωνάς: Όταν είπα ότι θα βγω σε εκπομπή, αρκετοί ομοφυλόφιλοι σκηνοθέτες δεν θα κοιμήθηκαν

Ιάκωβος Μυλωνάς: Όταν είπα ότι θα βγω σε εκπομπή, αρκετοί ομοφυλόφιλοι σκηνοθέτες δεν θα κοιμήθηκαν

Καταγγελίες και από τον ηθοποιό Ιάκωβο Μυλωνά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, σχετικά με όσα συμβαίνουν στο χώρο του θεάματος.

Ο ηθοποιός Ιάκωβος Μυλωνάς φιλοξενήθηκε σήμερα, Τρίτη, στην εκπομπή TLive και την Τατιάνα Στεφανίδου και μίλησε για τις καταγγελίες για σεξουαλική και λεκτική βία στον χώρο του θεάτρου που βλέπουν τις τελευταίες μέρες το φως της δημοσιότητα.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε όμως και στη δική του εμπειρία σχετικά με σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο αυτό, καθώς, όπως δήλωσε, αντίστοιχα περιστατικά έχει βιώσει και ο ίδιος.

«Εγώ προσωπικά έχω βιώσει τέτοιες καταστάσεις άπειρες… Από τη στιγμή που ήρθε η πρόσκλησή σου για την εκπομπή και είπα ότι θα έρθω σε σένα, φαντάζομαι ότι δε θα κοιμήθηκαν αρκετοί ομοφυλόφιλοι σκηνοθέτες. 

Γνωστοί σκηνοθέτες που έλεγες “Αχ Θεέ μου θα βρω δουλειά και θα ανοίξει η καριέρα μου”- να σου συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο… Ο ένας σκηνοθέτης να σου ανοίγει την πόρτα με τη ρόμπα και να σου λέει “είμαι γκέι” σε οντισιόν. Δικό μου βίωμα είναι αυτό. Και να μου λέει “είσαι κι εσύ γκέι; Θες να κάνουμε κάτι;”. Δεν είναι ότι βρεθήκαμε σε κάποιο μπαρ. 

Νιώθεις άσχημα που δεν είσαι ομοφυλόφιλος. Ο άλλος μου είπε ότι με την αξιοπρέπεια που έχω εγώ, δεν θα κάνω ποτέ καριέρα και ότι δεν βλέπω τους ζεν πρεμιέ που όλα τα σφάζουν και όλα τα μαχαιρώνουν.

Βγάζανε ονόματα που όλοι κάνανε τα πάντα με όλους κι εσύ έπρεπε να το κάνεις αυτό για να υπάρξεις σε αυτό το κύκλωμα» παραδέχτηκε, μεταξύ άλλων.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

To άρθρο Ιάκωβος Μυλωνάς: Όταν είπα ότι θα βγω σε εκπομπή, αρκετοί ομοφυλόφιλοι σκηνοθέτες δεν θα κοιμήθηκαν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ