19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

«Κάζο» για την «άσφαιρη» Λίβερπουλ από την Μπέρνλι και αντίο στο αήττητο του Άνφιλντ (video)

«Κάζο» για την «άσφαιρη» Λίβερπουλ από την Μπέρνλι και αντίο στο αήττητο του Άνφιλντ (video)

«Χαστούκι» μεγατόνων έδωσε η Μπέρνλι στη Λίβερπουλ καθώς επικράτησε 1-0 «Άνφιλντ», σε εξ’ αναβολής ματς της 18ης αγωνιστικής της Premier League και την άφησε στο -6 από την κορυφή, ενώ έσπασε και το αήττητο 69 αγώνων που κρατούσαν οι «κόκκινοι» στην έδρα τους.

Το ό,τι οι πρωταθλητές δεν βρίσκονται σε καθόλου καλή κατάσταση εδώ και καιρό το δείχνουν τα αποτελέσματά τους, αλλά ελάχιστοι ήταν εκείνοι που θα περίμεναν πως θα έχανε βαθμούς από την Μπέρνλι στο «Άνφιλντ», σε ένα ματς που εκτός των άλλων επέστρεψε και σε αποστολή των «κόκκινων» ο Κώστας Τσιμίκας μετά από ένα μήνα.

Οι φιλοξενούμενοι -και τοπικοί αντίπαλοι- όσο περνούσε η ώρα το πίστευαν όλο και περισσότερο και με το πέναλτι του Μπαρνς στο 83΄ έφυγαν με το τεράστιο «διπλό» από την έδρα των «κόκκινων», αφήνοντάς τους 6 βαθμούς μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας, ενώ για 4ο σερί ματς η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν σκόραρε και για 5ο δεν πήρε τη νίκη και πλέον αναζητούνται άμεσα λύσεις.

To άρθρο «Κάζο» για την «άσφαιρη» Λίβερπουλ από την Μπέρνλι και αντίο στο αήττητο του Άνφιλντ (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ