24 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Κέρκυρα: Στο Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων ο 17χρονος τραυματίας από το επεισόδιο στο Σαρόκο

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Ιωαννίνων μεταφέρεται ο 17χρονος τραυματίας από το επεισόδιο που σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην πλατεία Σαρόκο της πόλης της Κέρκυρας, αφού κρίθηκε ότι έχει αγγειακό ανεύρυσμα και χρειαστεί αγγειοχειρουργική επέμβαση.

Το πρωτοφανές για το νησί περιστατικό ξεκίνησε, όταν άλλος 17χρονος διαπληκτίστηκε με ομάδα ανήλικων, θεωρώντας ότι είχαν προσβάλει συγγενικό του πρόσωπο. Ο διαπληκτισμός μετατράπηκε γρήγορα σε συμπλοκή με αποτέλεσμα να δράστης να δεχθεί χτυπήματα από τους συγκεντρωμένους. Εκείνη τη στιγμή έκανε χρήση σουγιά που είχε στην κατοχή του, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον συνομήλικό του, έναν 14χρονο αλλά και έναν ενήλικα 49 ετών που προσπάθησε να τους χωρίσει.

Οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο προκειμένου να δεχθούν τις πρώτες βοήθειες. Οι δύο ανήλικοι παρέμειναν για νοσηλεία ενώ στον ενήλικο δόθηκε εξιτήριο αφού ο τραυματισμός του ήταν επιπόλαιος.

Ο δράστης, αν και απομακρύνθηκε από το σημείο του συμβάντος, γρήγορα συνελήφθη από αστυνομικούς, οι οποίοι τον μετέφεραν τελικά στο νοσοκομείο αφού δήλωσε ότι είχε τραυματιστεί από τη συμπλοκή.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ