27 Ιανουαρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Καζρί: «Είμαστε καλύτερη ομάδα από την Αυστραλία, αλλά κάναμε λίγα πράγματα»

 

Ο μεσοεπιθετικός της Τυνησίας, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του για την πορεία της πατρίδας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, εκφράζοντας την πεποίθηση, πως άξιζαν κάτι καλύτερο.

Ο Γουαχμπί Καζρί έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής, που σκοράρει για τη Τυνησία σε Παγκόσμιο Κύπελλο και μάλιστα το έκανε απέναντι στη Γαλλία, χαρίζοντας μια σπουδαία νίκη στην ομάδα του, που όμως δεν αρκούσε, για να εξασφαλίσει την πρόκριση από τον όμιλο.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του, στάθηκε στο γεγονός, πως έχουν καλή ομάδα, αλλά απέδωσαν λιγότερα απ’ όσα μπορούσαν στα δύο πρώτα παιχνίδια του ομίλου, με Δανία και Αυστραλία, ενώ εξέφρασε και την πεποίθηση, ότι έχουν καλύτερη ομάδα, από τα “καγκουρό”.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Δυστυχώς δεν κάναμε αρκετά στα δύο πρώτα ματς. Είμαστε πιστεύω καλύτερη ομάδα από την Αυστραλία, αλλά αυτή θα είναι στην επόμενη φάση. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάναμε τα πάντα και σίγουρα είναι μεγάλη επιτυχία η νίκη επί της παγκόσμιας πρωταθλήτριας. Δώσαμε χαρά στους φιλάθλους μας, οι οποίοι θέλω να πιστεύω πως είναι υπερήφανοι για την εθνική μας ομάδα».//

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Generated by Feedzy