3 Οκτωβρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Καιρός / Επιστρέφει σταδιακά η αστάθεια στην Ευρυτανία, με πιθανές μπόρες ή και καταιγίδες οι επόμενες ημέρες – Η πρόγνωση

Επανέρχεται η αστάθεια τις θερμές ώρες, με πιθανές βροχές και μπόρες στην Ευρυτανία

Συνθήκες καλοκαιρίας επικρατούν τα τελευταία 24ωρα στην Ευρυτανία, με την αστάθεια των μεσημβρινών-απογευματινών ωρών να έχει περιοριστεί σημαντικά. Στο Καρπενήσι, απλό τις αρχές της εβδομάδας επικρατεί γενικά αίθριος καιρός και θερμοκρασία στα επίπεδα των 21-22 βαθμών ως προς τις μέγιστες τιμές.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα προγνωστικά μοντέλα, η καιρική αστάθεια θα επιστρέψει προσεχώς, με αποτέλεσμα να θεωρείται πολύ πιθανή η εκδήλωση όμβρων κατά τις θερμές ώρες.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Παρασκευή (9/6), η ημέρα ξεκίνησε παντού με ηλιοφάνεια, ωστόσο αργότερα μέσα στην ημέρα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα για τοπικά φαινόμενα. Πιο πιθανές θα είναι οι μπόρες -μετά το μεσημέρι- το Σάββατο (10/6), ενώ ενίσχυση της απογευματινής αστάθειας αναμένεται την Κυριακή (11/6)· δύσκολα θα αποφύγουμε τα φαινόμενα.

Πιθανόν και η νέα εβδομάδα θα ξεκινήσει καιρικά άστατη, με τοπικούς όμβρους κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί, πάντως, σε ικανοποιητικά επίπεδα, με μέγιστες άνω των 20 βαθμών, ενώ οι άνεμοι κυρίως από δυτικές διευθύνσεις.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ